Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Britney Spears se u toplesu valjala po plaži, reakcije njenog zaštitara sve nasmijale

Preuzmite sliku

Britney Spears uživa na odmoru u Meksiku sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem, a pjevačica je objavila i video na kojem se u toplesu valja po pješčanoj plaži.

Britney je najprije u minijaturnom bikiniju ležala na plaži dok su je valovi zapljuskivali, a onda je skinula gornji dio i okrenula se prema kameri prekrivajući grudi rukama.

Čini se kako pjevačici nisu smetali ni prolaznici na plaži, a svima je za oko zapeo muškarac u crnoj majci koji je cijelo vrijeme stajao u njenoj blizini. Vjerovatno je riječ o njenom ličnom zaštitaru, ali njegove reakcije sve su nasmijale.

“Ovaj zaštitar mi je dan popravio, presmiješan je”, “Tip u pozadini se pravi da ne gleda”, “Taj čovjek koji tu stoji, je ono što svi sada žele da budu”, “Lik u crnom se šokirao kad je vidio da mu je Britney pokazala grudi”, “Njezin zaštitar doslovno ne zna što bi sa sobom”, “Meni je žao ovog zaštitara”, pisali su pratitelji.

Bilo je i onih koji su kritikovali Britney zbog videa koji smatraju neukusnim.

“Prestani se ponižavati”, “Ovo je bolno gledati”, “Ovo što radiš je toliko čudno, ne znam tko ti govori da ovo izgleda dobro”, samo su neki od komentara.

Podsjećamo, 40-godišnja pjevačica se početkom ove godine riješila nametnutog starateljstva koje je sud dodijelio njenom ocu, a koji je 13 godina donosio sve odluke vezane za privatni i poslovni život svoje kćerke.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje