Četvrtak, 30. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Britanska književnica seksala se 365 dana zaredom: Uočila sam brojne promjene

Preuzmite sliku

Književnica i majka troje djece iz Velike Britanije Brittany Gibbons odlučila je imati odnos s partnerom baš svaki dan, 365 dana za redom, i uspjela je u tome.

Zašto se na to odlučila i kakve su posljedice te odluke ispričala je za portal goodhousekeeping.com.

“Brzo nakon trećeg poroda izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: “Šta moja mama radi u kupaonici?”. Od tog trenutka nisam željela biti gola. Gasila sam svjetla tokom seksa, odjećom sam prekrivala trbuh i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla”, započela je svoju ispovijest.

“Zapitala sam se sjeća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se seksamo svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći”, nastavila je. Kazala je kako joj je u početku ta ideja bila odbojna, ali se kako su dani prolazili, počela veseliti svakom odnosu.

  • “Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osjećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili prije odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja. Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svojem tijelu i napokon sam prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi trbuh izgleda ravnije”, otkrila je.

    Nakon godinu dana prestala sam nositi odjeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupaonicu gola. Veza s mojim suprugom i mojim tijelom se nevjerojatno promijenila. Sada, nakon tri godine, i dalje se seksamo baš svaku noć. Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bi bili sretni u braku. Naučila sam biti bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osjećam se dobro u svojoj koži”, zaključila je svoju priču Brittany.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , ,