Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Brad Pitt se maskirao u trenutno najpopularnijeg Amerikanca i ismijavao Trumpa

Preuzmite sliku

Brad Pitt u emisiji Saturday Night Live prerušio se u ljekara Anthonyja Faucija, savjetnika Bijele kuće za borbu protiv pandemije koronavirusa, nakon što je sam Fauci izjavio da bi volio da ga Brad Pitt glumi.

Doktor Fauci postao je jedan od omiljenih Amerikanaca otkako je počela pandemija koronavirusa. Glumac je analizirao i ismijavao izjave predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa, koje su uzburkale američku, ali i svjetsku javnost.

Naime, prošle sedmice Trump je predložio da se virus covid-19 liječi ubrizgavanjem dezinfekcijskog sredstva bolesnicima, što je izazvalo lavinu zgražavanja javnosti i osudu svjetske zdravstvene zajednice, a nakon te izjave u SAD-u je zabilježen veliki broj osoba koje su tražile ljekarsku pomoć zbog trovanja.

‘Kad predsjednik kaže da se svi mogu testirati, to zapravo znači – niko’, izjavljuje Brad Pitt u ulozi doktora Anthonyja Faucija.

Osvrnuo se i na Trumpovu izjavu kako će virus jednog dana nekim čudom nestati.

‘Čudo bi bilo super, ko ne voli čuda. Ali čudo ne bi trebalo biti plan A’, kazao je glumac.

Što se tiče izjave o liječenju koronavirusa dezinfekcijskim sredstvima, Brad je prekrio oči dlanom rekavši:

‘Znam da ne bih trebao dodirivati lice. Sada mogu očekivati otkaz.’

Na kraju videa skinuo je periku i zahvalio je Fauciju i svim ljekarima koji ulažu velike napore u borbi protiv koronavirusa.

Fauci se čak našao na listama najseksi muškaraca, na koje je Pitt već naviknut.

Na novinarsko pitanje o pokretanju peticije čiji je cilj proglasiti ga najseksepilnijim muškarcem za 2020. godinu po izboru časopisa People, dobrodržeći ljekar odgovara: “Kad mi takvo nešto pokažu u mojim godinama, kažem im: A gdje ste bili kad sam imao 30?” (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje