Srijeda, 25. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Brad Pitt progovorio o sukobu s Angelinom: ‘Radi na tome da me djeca potpuno odbace‘

Preuzmite sliku

Iako je svjestan da postoji mogućnost da njihova djeca jednog dana s njim neće htjeti imati blizak odnos, nastavlja borbu za zajedničko skrbništvo te sudski postupak zbog njezine prodaje dijela dvorca u Provansi

Holivudski glumac Brad Pitt i njegova bivša supruga Angelina Jolie daleko su od dogovora oko skrbništva nad svojom maloljetnom djecom i poslije šest godina natezanja na sudu. Seksepilna zvijezda filma “Igra pobjednika” ne namjerava odustati od borbe za zajedničko skrbništvo, a nedavno u razgovoru s prijateljima prokomentirao je što se krije iza Angelininog tvrdoglavog odbijanja da se ljudski dogovore oko zajedničkog odgoja Paxa (18), Zahare (17), Shiloh (15) te 13-godišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa, piše Gloria.hr.

 • “Želi ih zatrovati u tolikoj mjeri da neće htjeti imati odnos sa mnom kad budu punoljetni. Sud joj služi kao sredstvo za odugovlačenje dok ne dođu u dob kad će sami odlučivati“, izjavio je bliskim prijateljima koji su njegove riječi prenijeli Us Weeklyju.

  Brad Pitt i Angelina Jolie rastali su se 2019. no od danas se bore za skrbništvo. Brad s najstarijim, usvojenim sinom Maddoxom (20) nema blizak odnos, a idući po redu, usvojeni sin Pax koji je u novembru proslavio 18. rođendan, mogao bi po uzoru na starijeg brata početi izbjegavati druženja s ocem. Čini se da je to karta na koju Angelina igra.

  Zla krv

  Nekad sretan par na sudu je i zbog dvorca, vinograda i vinarije Château Miraval u Provansi gdje su se 2014. vjenčali. Nakon što je on prije dvije godine u dvorac odveo sad već bivšu djevojku, njemačku manekenku Nicole Poturalski, zvijezda filma “Eternals” osvetila mu se prodajom svog dijela imanja ruskom oligarhu Juriju Shefleru, bez suglasnosti bivšeg. Brad ju je tužio zbog stjecanja profita koji nije zaradila (navodno je on uložio puno više novaca u posjed) i kršenja prethodnog dogovora da neće prodavati imanje bez obostranog pristanka.

  Jako je tužan je što vrijeme leti, a oni ga gube sudeći se zbog djece. Nada se da će s bivšom pronaći način da oproste jedno drugome i krenu naprijed. Volio bi kad bi uspjeli nadići svu tu mržnju jer njihova djeca pate, istaknuo je upućeni prijatelj. “On mrzi svu tu zlu krv među njima, ali neće odustati od borbe za djecu,” otkrio je medijima Pittov prijatelj, ne navodeći ima li pomaka u najotrovnijoj holivudskoj parnici zbog skrbništva nad djecom.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje