Subota, 19. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bokser objavio razuzdani klip novinarke koja ga tuži (VIDEO)

Preuzmite sliku

Priča oko poljupca koji je bugarski bokser Kubrat Pulev bez pitanja na kraju intervjua dao novinarki Jenny Sushe daleko je od gotove.

Najprije je u javnost izašla snimka na kojoj je Pulev, ushićen zbog pobjede u borbi s Bogdanom Dinuom, snažno privukao novinarku i poljubio je, a nakon što je snimka izazvala mnoštvo komentara, oglasila se Sushe i najavila da će tužiti sportaša.

“Mogli ste vidjeti snimku kako ljubim voditeljicu nakon što sam pobijedio u subotu navečer. Jenny je moja prijateljica, a ja sam bio jako uzbuđen zbog pobjede pa sam je poljubio. Te večeri ona se pridružila meni i mojim prijateljima na slavlju nakon borbe”, rekao je on za Vegas Sports Daily.

Sushe je nakon toga, u društvu Glorije Allred, “najpoznatije odvjetnice koja se bavi ženskim pravima u Americi”, održala konferenciju za medije, na kojoj je rekla da ju je Pulev uhvatio za stražnjicu, ali nakon intervjua. Osim toga, bokser je od nje tražio da izreže poljubac prije emitiranja jer je znao kako će to izgledati u javnosti, no ona je to odbila.

Ispostavilo se da je Pulev govorio istinu o tome da je nakon poljupca išla tulumariti s njima. Njegov brat ju je snimio u krilu člana Pulevova tima, a nakon nekoliko sekundi ustala je i komentirala: “Jebote, nadam se da tu nema kamera.”

“Ta žena nije moj tip, ne bojim se pravnih posljedica. Imam još snimaka i upotrijebit ću ih ako će trebati”, rekao je Pulev za njemački Bild.

“Nisam kriv. Tijekom karijere dao sam desetke hiljada intervjua, svi znaju da sam pristojan. Ona mi je prišla tokom vaganja i rekla mi da ćemo nakon borbe ići na tulum”, dodao je.

Njegov trener Uli Wegner istakao je da je stajao pored njih tokom intervjua te da Pulev ni u jednom trenu nije uhvatio Jenny za stražnjicu. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,