Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Bodybuilder optužio britansku starletu za zlostavljanje

Preuzmite sliku

David McIntosh nazvao je Kelly Brook zlostavljačicom.

  • david-mcintosh-kelly-brook2
  • Bodybuilder i starleta bili su zaručeni do januara ove godine, a on sad tvrdi da je njihova veza okončana zato jer ga je ona psihički zlostavljala. U razgovoru za The Sun kazao je: “Kod zlostavljanja se ne radi o fizičkoj snazi. U pitanju je psiha. Ja sam muškarac, ali kad nekoga volim, spustim svoj štit i ljudi to iskorištavaju”.

    19-godišnji David zaprosio je 35-godišnju Kelly nakon 11 sedmica veze, a zajedno su se preselili u Los Angeles. Ipak, samo šest mjeseci nakon toga odlučili su prekinuti, iako ih se naknadno još moglo viđati zajedno.

    “Ona je bila sve što sam želio. A onda je se sve promijenilo. To je zapravo ono što je šokantno. Ona je divna žena, ali može biti i grozna”, ispričao je te dodao da je Brook s njim naprasno prekinula nakon tri sedmice veze kad je dobila poruku od bivšeg Dannyja Ciprianija koji joj je napisao da ne bude s njim. Na kraju je dodao i da sad “žali” Kellynog novog dečka Jeremyja Parisija.

    Ona sad nije ništa komentirala, ali u aprilu je vezu s Davidom opisala kao otrovnu: “Nisam bila svoja. To nisam bila ja. Svi su me pitali što radim. A ja bih odgovarala da nemam pojma. Izgubila sam pojam o tome što je pravo, a što krivo. Zavrtjela sam se u nešto nezdravo i otrovno. Jako mi je drago da je to sad daleko od mene”. (index.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje