Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bivši sudac: “Sudjelovanje u X Factoru me uništilo”

Preuzmite sliku

Izvršni direktor Epic Recordsa i bivši sudac showa “The X Factor”, L.A. Reid, izjavio je da je sudjelovanje u showu “najgora stvar koju je učinio u životu”:

 • L.A.Reid2
 • “U prvoj sezoni sam se odlično zabavio. Bio mi je to odmor. No, u drugoj sezoni pokušao sam se angažirati oko vođenja vlastite izdavačke kuće i tad je prestalo biti zabavno”, rekao je Reid i nastavio: “No, ono što je još važnije, show je utjecao na moj glazbeni ukus. Zamalo ga je uništio.”

  Reid je dodao i da će priču o svom sudjelovanju u hit showu detaljno opisati u svojoj novoj knjizi.

  “Prilagodio sam ukus televiziji. No, istina je da sam spustio letvicu, a ona je prilično visoko postavljena. Rezultat toga je da nisam bio uspješan kao i prije. Nakon odlaska sam podigao standarde, ali sudjelovanje me oštetilo. Surađivao sam sa Simonom Cowellom kojeg volim i poštujem, a on ima odličan ukus. Međutim, počeo sam prihvaćati njegov ukus, a ja sam amater kad se radi o njegovom ukusu”, objasnio je.

  Iako je prva sezona imala odličnu gledanost (14 milijuna gledatelja), Reid tvrdi da se radilo o neuspjehu.

  “Simon je izjavio da moramo doći do 20 milijuna gledatelja jer sve ostalo bio bi neuspjeh. Došli smo do 14 milijuna i to je, objektivno gledajući, uspjeh, ali nismo došli do 20 i to je neuspjeh. Iskreno? ‘The Voice’ nas je pomeo”, na kraju je rekao Reid. (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,