Srijeda, 30. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Bivši seks simbol progovorila o paklu koji je proživjela: “Vozila sam kćer ujutro u školu, a ja sam već bila pijana”

“Mislila sam da sam premlada za biografiju s 37 godina, ali nakon pakla koji sam prošla odvikavajući se sedmicama 2017. malo pomalo počela sam pisati. Kad sam počela razmišljati o svim ponorima u kojima sam bila, shvatila sam da sam tada dosegla dno”, rekla je u iskrenom intervjuu Jessica Simpson.

Bilo je jutro uoči Noći vještica, prisjetila se. Sjedila je na suvozačevom sjedištu kraj supruga Erica Johnsona i vozili su kćer u školu, piše Jutarnji.hr.

“Bilo je 7.30 ujutro, a ja sam već bila pijana. Navečer smo pripremali zabavu, nisam bila sposobna za ništa. Suprug me zamolio da pomognem djeci oko oblačenja, a ja se nisam mogla pomaknuti. Bojala sam se da me ne vide takvu. Sram me je reći da nisam imala pojma ko ih je spremio te večeri”, ispričala je iskreno za magazin People.

 • Tada je legla i popila tablete za spavanje. Kaže da drugog jutra nije imala snage izaći iz kreveta i suočiti se sa svojim najbližima. Znala je da ih je iznevjerila. “Opet sam se napila.”

  Nakon toga je razgovarala s prijateljima i zaključila da mora prestati.

  “Rekla sam da ne mogu više ovako. Da me alkohol čini depresivnom i da mi pravi probleme te sam ga se odlučila ostaviti. U tom trenutku svi su oni stali uz mene, zagrlili me i krenuli u borbu skupa sa mnom. Osjećala sam se divno, oslobođeno i napokon potpuno iskreno. Kao da sam prodisala”, prisjetila se Jessica.

  Odlučila se javiti svojoj doktorici

  ‘Ubijala sam se alkoholom i tabletama. Ostaviti se alkohola bilo je lako. Bila sam toliko ljuta na tu bocu i na sebe kako sam sebi uopšte dozvolila da dođem to te mjere. Teži dio posla bile su terapije i otvaranje na van’, rekla je Simpson.

  Popularna plavuša u dobi od šest godina doživjela je seksualno uznemiravanje od strane vršnjakinje, porodične prijateljice, kod čijih su roditelja ona i njena porodica često odlazili u posjete. Jessica je o svemu dugo šutjela, a onda je s 12 godina odlučila roditeljima kazati šta se događa.

  ‘Sjećam se da smo se vozili u automobilu, majka je pljusnula moga oca po ruci i kazala da je znala da nešto nije u redu, a otac je nastavio voziti u tišini. Nikada više nismo posjetili tu porodicu, ali isto tako nismo ni progovorili o onome što mi se dogodilo’, piše u svojoj novoj knjizi pjevačica.

 • U narednim godinama, Simpson je postala veoma popularna i jednostavno je sve svoje probleme zataškala. Njih su znali samo porodica i najbliži prijatelji. Rane koje je liječila alkoholom prije tri godine odlučila je zacijeliti na nov i prirodniji način.

  Bilo je to prije tri godine i od tada nije popila ni kap alkohola. Dosljedna je i napokon ispunjena i sretna. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje