Četvrtak, 21. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bivša manekenka od šeika u brakorazvodnoj parnici traži milione funti za odjeću dok on boluje od raka

Preuzmite sliku

Jedna od najžešćih brakorazvodnih parnica ikad trenutno se vodi na sudu u Velikoj Britaniji, gdje je bivša manekenka Christina Estrada šokirala zahtjevima koje traži od svog bivšeg supruga, bogatog saudijskog šeika.

Estrada je odbila šeikovu ponudu da joj isplati 37 miliona funti, već od Walida Juffalija traži čak 196 miliona funti, prenose mediji.

Bivša manekenka se na sudu rasplakala, govoreći da joj treba milion funti godišnje samo za odjeću.

Osim toga, Estrada traži i nekretnine u vrijednosti 55 miliona funti, budući da bi inače, ako ostane u sadašnjoj kući, morala dijeliti sprat sa osobljem.

Pojasnila je i zašto joj treba toliko puno novca za odjeću. Na taj standard je, kaže, navikla, a godišnje mora kupiti čak 35 satova jer se moraju slagati s njenim odjevnim kombinacijama. Uz to, treba pet automobila vrijednih oko pola miliona funti te kuće na selu. Novac joj treba i za zabavu, kao što su ulaznice za Wimbledon te godišnju gala večeru koju organizuje za Božić.

Uplakana, u sudnici je vikala na advokata svog bivšeg muža: “Ja sam Christina Estrada. Bila sam međunarodni top model. Živjela sam takav život. Na to sam navikla”.

Njen bivši muž je trenutno prebolestan da bi došao na sud. Naime, nalazi se u bolnici, gdje se liječi od raka.

Juffali kaže da je itekako osigurao bivšu suprugu i njihove kćeri. Plaća sve troškove za djecu, njoj isplaćuje sto hiljada dolara mjesečno, a dao im je i imanje u Kaliforniji. (24sata.info)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje