Subota, 26. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bivša Kličkova zaručnica prvi put otvoreno o ovisnosti: “Upropastilo me, a kćerku sam morala poslati ocu”

Preuzmite sliku

Nije želio biti u mojoj blizini. Nisam ni ja željela biti u svojoj blizini. Bila sam u ciklusu samouništenja, rekla je glumica o bivšem zaručniku, bokseru Vladimiru Kličku.

Glumica Hayden Panettiere (32), bivša zaručnica boksera Vladimira Klička (46), prvi put je progovorila o svojoj ovisnosti. Godinama se borila s time i postporođajnom depresijom, a otkrila je kako je izgledao njen put do oporavka.

Ispričala je da je imala samo 15 godina kad joj je neko iz tima počeo nuditi, kako ih je nazvala, ‘tablete za sreću’.

 • – Trebale su me činiti živahnom tokom intervjua i izlazaka na crveni tepih. Nisam imala pojma da je to stvar koja će otvoriti vrata moje propasti. Uvijek kad sam mislila da sam dotaknula dno, otvarala su se vrata novih zamki – rekla je za magazin People.

  Kada joj je karijera bila u usponu, Hayden je počela sve više konzumirati alkohol i opijate. Kada bi se ujutro probudila, mogla je normalno funkcionisati samo uz alkohol te su joj ‘droga i alkohol postali nešto bez čega nije mogla živjeti’.

  To je bio i razlog kraha njene ljubavi s Vladimirom Kličkom.

  – Nije želio biti u mojoj blizini. Nisam ni ja željela biti u svojoj blizini. Bila sam u ciklusu samouništenja – rekla je.

 • Prije četiri godine donijela je odluku da njena kćerka ode živjeti s ocem.

  – Bile su to zaista teške godine. Postojala je samo siva boja u mom životu. Bila je to najteža stvar koju sam ikad morala učiniti, ali htjela sam joj biti dobra mama, a to ponekad znači pustiti – objasnila je.,

  Nakon što je oboljela od žutice i prijetilo joj je otkazivanje jetre, Hayden je otišla na osmomjesečnu rehabilitaciju. Lani je bila i na traumatskoj terapiji i bolničkom liječenju. Izjavila je da je napokon pronašla mir za kojim je dugo čeznula, prenosi 24sata.hr.

 • – Uložila sam puno truda u sebe i morala sam biti brutalno iskrena. Uopšte nije bilo lako. Ali ne žalim ni zbog onih najružnijih stvari. Sada se osjećam nevjerovatno. Kao da imam drugu priliku – rekla je glumica.

  – Jako sam zahvalna što sam ponovo dio ovog svijeta i više to nikada neću uzimati zdravo za gotovo – dodala je.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: ,