Srijeda, 16. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bivša članica grupe Spice Girls na odvikavanju od droge i seksa

Preuzmite sliku

Bivša članica grupe Spice Girls Mel B prošla je kroz niz skandala, prljavi razvod od producenta Stefana Belafontea i sada je čeka rehabilitacija i liječenje od alkohola i ovisnosti od seksa.

Mel B se već, prema pisanju britanskih medija, prijavila u kliniku i tamo će biti narednih mjesec dana.

Njoj je poslije kraha braka i mučne i prljave parnice, skandala u javnosti u kojima je isplivalo da je muž varao, drogirao, tjerao na seks, snimao…dijagnostikovan postraumatski stres.

“Vrlo sam iskrena o svom alkoholizmu kojim sam se koristila da zacijelim rane, a to je često način na koji mnogi ljudi žele da zamaskiraju probleme koje zapravo imaju. Ja želim zbog svoje djece da budem najbolja verzija sebe i zato sve ovo radim”, rekla je pjevačica za Daily Mail.

Tokom avgusta sud je donio odluku da Mel B svom bivšem suprugu za troškove suđenja isplati 350.000 dolara, kao i 5.000 dolara alimentacije.

Ipak, osim finansijskog udarca razvod je za nju bio previše iscrpljujući, pa je odlučila da prvo riješi svoje probleme, a zatim da krene u novu pravnu bitku i pokuša da vrati starateljstvo nad njihovom šestogodišnjom kćerkom. (NN)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,