Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bivša Bondova djevojka kaje se zbog estetskih korekcija: “Fileri za usne su moja najveća greška”

Preuzmite sliku

Starenje se događa svakome. Besmisleno se žaliti na to i htjeti se mijenjati. Svi idemo u istom smjeru i ništa ne možemo poduzeti oko toga. Na tom putovanju bitno je samo paziti na sebe, rekla je Britt Ekland.

Glumica Britt Ekland (78), poznata po ulozi Bondove djevojke u filmu ‘Čovjek sa zlatnim pištoljem’ iz 1974. godine, izjavila je kako žali zbog estetske operacije i tvrdi kako joj hirurg ‘unakazio lice’.

– Mislim da mi je ta operacija unakazila lice. Svi imaju pravo na izbor, ja sam se na operacije odlučila u mojim 50-ima i nikad ih više ne bih razmatrala. Ne želim izgledati nimalo drugačije – priznala je  glumica.

 • Britt se 90-ih odlučila na estetsku operaciju. U to vrijeme se koristio eksperimentalni kolagen Articol za povećavanje usana, a danas se smatra jako riskantnim za upotrebu te je zabranjen u nekoliko država. Glumica sada u 78. godini prihvata starenje, prenosi 24sata.hr.

  – Osjećam se sjajno, bolje nego ikad prije. Starenje se događa svakome. Besmisleno se žaliti na to i htjeti se mijenjati. Svi idemo u istom smjeru i ništa ne možemo poduzeti oko toga. Na tom putovanju bitno je samo paziti na sebe – dodala je Ekland.

 • Nakon što joj je pariški ljekar ubrizgao Articol, Britt je idućih 20 godina morala ići na ‘ekstremno bolne’ injekcije kortikosteroida u nadi da će ga oni otopiti. Glumica tvrdi kako su joj  plastične operacije ‘uništile prirodnu ljepotu’ te ih je naziva ‘najvećom greškom u životu’.

  – Kada sada gledam fotografije iz tog perioda prije operacija, izgledala sam jako dobro. Sada to vidim, no tada to nisam primjećivala – priznala je Britt.

 • Britt je prije 13 godina komentarisala lice Oscarovke Nicole Kidman (53) koja je priznala korištenje botoksa.

  – Sjećam se da sam je gledala u filmu ‘Cold Mountain’ i shvatila sam da koristi botoks. Lice joj nije pokazivalo nikakvu emociju, bila je kao lutka. Zašto bi bilo ko, posebno glumica, to željela – izjavila je tada Britt. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje