Srijeda, 1. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bill Gates se povjerio prijateljima i otkrio da u njegovom braku sa Melindom nije bilo ljubavi

Preuzmite sliku

Bill Gates, suosnivač kompanije Microsoft i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, je kazao prijateljima da u njegovom braku sa Melindom Gates nije bilo ljubavi. Tvrdi da su živjeli potpuno odvojenim životima.

List New York Post, pozivajuće se na prijatelje s kojima Gates igra golf, je objavio da se Bill upravo prijateljima povjerio o braku prije nego što će obznaniti da će se razvesti.

“Bill je razgovarao o tome sa njemu bliskim prijateljima. Rekao im je da je bio u braku u kojem nije bilo ljubavi, te da je to bio slučaj neko vrijeme i da su živjeli odvojenim životima”, piše američki list.

Trenutno ovaj multimilijarder vrijeme provodi igrajući golf u Kaliforniji. Ranije ovog mjeseca, kada je obznanjeno da će se razvesti, poručio je da su on i Melinda shvatili da više ne mogu funkcionirati kao par. Razvode se nakon 27 godina braka.

U međuvremenu se pojavljuju različite glasine o razlozima razvoda bračnog para koji je bio poznat i po filantropskom radu. Između ostaloga, navodi se da je Melinda bila uznemirena zbog Billovog prijateljstva za pedofilom Jeffreyem Epsteinom.

Nakon razvoda, Melinda će biti među najbogatijim ženama svijeta. Pretpostavlja se da će posjedovati bogatstvo od 73 milijarde dolara.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,