Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bila je jedna od najseksipilnijih žena svijeta, a sada izgleda ovako…

Preuzmite sliku

Nedavno su je paparazzi uhvatili kako šeta u blizini svog doma i uživa u palačinkama. Obučena u crno od glave do pete , pokušala je biti potpuno neprimjetna, no fotografi su je prepoznali unatoč tamnim naočalama i neurednoj frizuri. 

Kada je počela svoju karijeru kao manekenka i voditeljica, Kelly Brook bila je znatno mršavija i časopis FHM proglasio ju je i najseksi ženom na svijetu, ali tokom ovih devet godina otkako je u svijetu showbizza Kelly se dosta udebljala, prenosi Večernji list.

Nedavno su je paparazzi uhvatili kako šeta u blizini svog doma i uživa u palačinkama. Obučena u crno od glave do pete , pokušala je biti potpuno neprimjetna, no fotografi su je prepoznali unatoč tamnim naočalama i neurednoj frizuri.  Bivša manekenka je prije nekoliko mjeseci progovorila i o tome kako se osjeća zbog toga što je postala meta hejtera na internetu zbog toga što više ne izgleda kao što je izgledala kada je imala 20 godina.

 • – Oni me u 40-im godinama vide kao debelu djevojku i ne prihvataju me kao takvu. Smiješno mi je. Ljudi odrastaju, postaju veći, mijenjaju se, to se događa stalno – kazala je Brook.

  Kelly je prigrlila svoje obline i kilograme, ali priznala je i kako se ulijenila i opustila, što je rezultiralo debljanjem.  Ipak, na poticaj dečka Jeremyja Parisija odlučila je skinuti koji kilogram.

 • – Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam ozbiljno razmišljati šta bih sama mogla napraviti po tom pitanju  rekla je i dodala:

  – Ulijenila sam se i opustila – priznala je. Rekla ja kako su njene mršave faze uglavnom bile rezultat depresivnih faza u kojima nije bila zadovoljna životom  i bolje se osjeća  s viškom kilograma.

 • Nije htjela izgubiti puno kilograma jer je joj je cilj bio zadržati svoje obline koje često ponosno pokazuje. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,