Nedjelja, 4. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ben Affleck otkrio zašto su on i J.Lo prekinuli prije 17 godina

Preuzmite sliku

Iako su nakon prekida oboje našli druge partnere i imali djecu, nakon 17 godina odlučili obnoviti vezu što je izazvalo novu pažnju medija i javnosti.

Ben Affleck (49) priznao da je stalna izloženost medijima i popularnost njegove veze s Jennifer Lopez (52) presudila njihovom prekidu zaruka 2004. godine, prenosi 24sata.hr.

– Rekao bih da je medijska pažnja bila oko 50 posto onoga što je uništilo našu vezu – rekao je Affleck tokom nastupa u emisiji Howard Stern Show ove sedmice.

  • Samo nekoliko dana prije nego što su trebali razmijeniti zavjete, par je potvrdio da je cijelu stvar otkazao.

    – Ideja da te ljudi mrze i da mrze što ste zajedno i da je to što smo zajedno toksično, ružno i toksično, i ‘šta dovraga rade zajedno?’ – ispričao je Ben i kaže kako im je bilo teško nositi se s takvim komentarima.

    Par je bio zajedno od 2002. do 2004. godine, a vjenčanje je otkazao zbog intenzivne medijske pažnje prema njihovoj vezi.

  • – Zbog prevelike medijske pažnje oko našeg vjenčanja, odlučili smo odgoditi datum – rekli su tada u zajedničkom priopćenju.

    – Kada smo se zatekli da ozbiljno razmišljamo o angažovanju tri odvojene ‘lažne mladenke’ na tri različite lokacije, shvatili smo da nešto nije bilo uredu u našem odnosu – priznao je Ben.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje