Nedjelja, 5. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Atraktivna Brazilka u vezi sa 80-godišnjim korumpiranim nogometnim funkcionerom: On je moja Ljubav

Preuzmite sliku

Jedna od glavnih tema u Brazilu posljednjih dana je priča o ljubavi između poznate brazilske influenserice koja se na Instagramu zove Clara Brasil i nekadašnjeg predsjednika brazilskog nogometnog saveza Marca Pola Del Nera.

Naime, internetom kruži fotografija koju je Clara objavila s daleko starijim Del Nerom, a influencerica je u opisu stavila da je ovaj 80-godišnjak zapravo “njena ljubav”.

Inače, Del Nero je optužen za korupcijsku aferu te mu je Međunarodna nogometna asocijacija (FIFA) prije četiri godine zabranila bavljenje bilo kakvim bavljenjem u ovom sportu.Vlasti Sjedinjenih Američkih Država također traže njegovo izručenje, ali još uvijek se to neće dogoditi.

Optužen je da je uzeo milione dolara mita, a tereti ga se i prevare kod transfera novca te pranje novca. Javnost u Brazilu mu zamjera što još uvijek živi život na visokoj nozi, pogotovo u društvu ljepotice koja tvrdi da je zaljubljena u njega.

S druge strane, Clara Brasil je zvijezda u usponu koja na Instagramu ima više od 300.000 pratitelja koje redovno oduševljava svojim atraktivnim fotografijama.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje