Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Asistentici Khloe Kardashian prijeti tužba, greškom objavila njezinu fotografiju bez Photoshopa

Preuzmite sliku

Khloé Kardashian (36) neugodno se iznenadila kada se tokom Uskršnjih praznika njena slika u bikiniju počela širiti društvenim mrežama. 

Na slici nosi minijaturni bikini leopardova uzorka, kosa joj je svezana u rep, na licu nema šminke, dok struk izgleda nešto širi, a grudi nisu niti približno bujne kao na ostalim slikama.

  • Sliku je greškom objavila njena pomoćnica, zbog čega starletin PR tim uklanja sve tragove. Oni prijavljuju sve objave zbog kršenja autorskih prava.

    – Uređena fotografija u boji snimljena je tokom privatnog porodičnog okupljanja, a pomoćnica je pogreškom objavila na društvenim mrežama. Khloé izgleda lijepo, ali ona je vlasnica autorskih prava i jednostavno ne želi da internetom kruži fotografija koja nije ni bila namijenjena objavljivanju – rekla je Tracy Romulus glavna direktorica marketinga za brend KKW.

    Khloé je u vezi s košarkašem Tristanom Thompsonom (30), a ove praznike neće pamtiti po dobrome, iako ih je provela na luksuznom imanju majke Kris Jenner (65) u La Quinti u Kaliforniji. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje