Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Art Smith nekadašnji linčni kuhar Oprah Winfrey dolazi u BiH

Preuzmite sliku

Art Smith, američki kuhar koji je radio za Boba Grahama, Jeba Busha i do 2007. bio osobni kuhar Oprah Winfrey, dolazi u Mostar gdje će sudjelovati na prehrambenom startupu, kojeg u travnju organizira mostarski SPARK.

Kako se ističe u najavi, događaj Fireside Chat: Pokretanje prehrambenog startupa, održat će se u četvrtak, 11. travnja, u 18 sati u SPARK-u.

Prvi gost je Art Smith, američki kuhar koji je radio za Boba Grahama, Jeba Busha i do 2007. bio osobni kuhar Oprah Winfrey. Njegova stručnost je južnjačka kuhinja. Nakon njega svoju priču će podijeliti Lauren Bernstein, osnivačica i direktorica projekta The Culinary Diplomacy, koja radi u Obaminom izaslanstvu u State Departmentu, te je bila mentorica direktorice SPARK-a i Zdrave Logike, Maje Miljević, za vrijeme YTILI Fellowshipa.

Startupi ne moraju biti samo IT orijentirani – interes za prehrambene startupe je u porastu, radilo se o startupima za olakšavanje narudžbe hrane, proizvodnji organske hrane ili poboljšavaju održivosti svijeta.

“No, iako je to neporeciv izbor mnogih poduzetnika, to je posebna grana startup svijeta u kojoj vrijede neka malo drugačija pravila. Postoje neki elementi koji osiguravaju da ostanete na pravom putu i da besprijekorno nastavite poslovati”, navode u SPARK-u i pozivaju sve one, koji žele pokrenuti svoj prehrambeni startup i olakšati život nudeći lakši pristup organskoj i održivijoj hrani, da im se pridruže. (Fena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,