Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Armin objavio novi singl i video spot ‘Mali ludi osjećaj’ (VIDEO)

Preuzmite sliku

Mali ludi osjećaj naziv je novog Arminovog singla. Nakon autorskog prvijenca “Aventurin”, koji je objavio u januaru ove godine, Armin nastavlja sa studijskim i  autorskim radom. Novi singl donosi svjež pop zvuk, koji je ujedno i najava albuma. 

Pjesma je nedavno doživjela i ekranizaciju, gdje možemo vidjeti proces transformacije mladog umjetnika, koji kroz ples i muziku izražava “mali ludi  osjećaj” .

“Ovo je pjesma koju sam napisao i snimio za jako kratko vrijeme. Iako je inspiracija za tekst i muziku nastala iz jedne ne tako divne priče, sam proces  stvaranja, snimanja i ekranizacije je bio jako zabavan. Tekst je intiman, donekle i sjetan i šaljiv, nekima možda provokativan, ali iskren i za mene je to izraz individualne, kreativne slobode. Što se spota tiče, odlučili smo da dok svi traže sklonište od sparine i vrućine, i odlaze na more, mi izađemo na ulice grada s porukom da je zabava tamo gdje smo mi. Pored pjesama “Ne reci mi” i “Aventurin” ova pjesma će se naći na mom prvom albumu koji bi na tržište trebao izaći u jesen ove godine” – kaže Armin

Inače Armin se prvi put široj javnosti predstavio prije 3 godine na takmičenju X Factor, na kome je završio kao jedan od finalista u boj bendu “Doktori”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,