Utorak, 31. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Angelinina djeca ne žele da budu glumci: Ovo su njihovi hobiji…

Preuzmite sliku

Par Jolie-Pitt ne voli da odaje previše detalja kada je njihov porodični život u pitanju, ali nedavno su progovorili o tome kako vaspitavaju svoju djecu i koji su njihovi hobiji.

U emisiji BBC radija 4 “Women's Hour”, koju je vodila i uredila Angelina Jolie, glumica je otkrila da svako od njeno šestoro djece uči jezik po izboru.

– Svako dijete uči različite jezike. Pitala sam ih koje bi jezike voljeli da uče pa Shi uči kmerski, kambodžanski jezik, Pax je fokusiran na vijetnamski, Mad uči njemački i ruski, Zee francuski, Vivienne je zaista željela da uči arapski, a Knox uči jezik znakova – rekla je ona.

Djeca, starosti od 7 do 14 godina, pratili su svoje roditelje na nekoliko humanitarnih turneja po Africi i Aziji pa je logično da žele da nauče što više o zemljama koje posjećuju.

Angelina je takođe popričala o potencijalnim karijerama svoje djece i otkrila da niko ne želi da bude glumac, ali zanimaju ih razni oblici umjetnosti.

– Zapravo ih jako zanima muzika. Mislim da ih zanima proces nastanka filma s druge strane kamere. Madoxa zanima montranje, Pax voli muziku i DJ-isanje – istakla je Angelina. (zena.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,