Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Angelina sudu podnijela dokaze o Bradovom porodičnom nasilju

Preuzmite sliku

Angelina Jolie je u petak 12. marta predala nove sudske dokumente u kojima je iznijela navodno porodično nasilje bivšeg supruga Brada Pitta. Uz nju, spremna su svjedočiti i sva njihova djeca..

Angelina Jolie podnijela je sudu nove dokumente u vezi s incidentima navodnog porodičnog nasilja u kojima je sudjelovao njen bivši suprug Brad Pitt.

Prijava je predana u petak, 12. marta, a ukazuje na to da su i Angelina i njena djeca spremni pružiti dokaze svojih optužbi protiv Brada Pitta. Sudski dokumenti su potvrdili da je Angelina odlučila svjedočiti, ali da uz nju će svjedočiti i njihova maloljetna djeca, prenosi 24sata.hr.

Sva njihova djeca – Maddox (19), Pax (17) i Zahar (16), Shiloh (14) i blizanci Knox i Vivienn (12) su i prije mogli slobodno govoriti tokom brakorazvodnih rasprava.

– Ako Angelina ima više dokumentacije za dokazivanje nasilja u porodici prema njoj ili djeci, može je predati kao dodatni dokaz za dokazivanje na suđenju – objasnio je stručnjak za porodično pravo i osnivač Ideal Legal Group, Inc., Evie P. Jeang. 

– Može reći da je ovo popratna dokumentacija uz ono što je već svjedočila. To bi moglo značiti da je riječ o novijoj instanci (porodičnog nasilja) ili daljnjoj dokumentaciji u vezi s onim nasiljem koje je ranije predstavljeno sudu – objasnio je.

Izvor blizak Pittu rekao je da podnošenje novih dokaznih materijala nije ništa drugo nego pokušaj da se Bradu ‘naruši ugled’ piše američki US magazin te da je to radila i u prošlosti, samo što to nikad nije uspjela dokazati.

Ove dvije američke megazvijezde počele su izlaziti nakon snimanja zajedničkog filma ‘Gospodin i gospođa Smith’ iz 2004. godine, a razdvojili su se u septembru 2016. godine nakon dvije godine braka i proglašeni legalno samcima u aprilu 2019. godine, iako njihov razvod nije okončan.

Kao razlog njihova razdvajanja u sudskim dokumentima su navedene nepomirljive razlike. Unatoč svemu, nastavljaju raditi na sporazumu o skrbništvu nad zajedničkom djecom.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,