Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Angelina Jolie bijesna: Njena djeca ne smiju napustiti državu

Preuzmite sliku

Američki mediji donose vijest kako se holivudska glumica Angelina Jolie posljednjih mjeseci našla u velikom problemu zbog sudske zabrane njenoj djeci da napuste Sjedinjene Američke Države (SAD).

Problem postaje veći što se bliži njen odlazak u London na snimanje novog filma Maleficent 2, kada je sa sobom planirala povesti i svojih šestero nasljednika, 16-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 13-godišnju kćerku Zaharu, 11-godišnju Shiloh, kao i devetogodišnje blizance Vivienne i Knoxa.

Napeta situacija na sudu rezultat je razvoda od supruga i oca djece, Brada Pitta. Borba za starateljstvo vodi se još od 2016. godine.

“Oni pokušavaju pronaći rješenje, no Angie nije sretna. Pod svaku cijenu želi djecu odvesti u London dok traje snimanje. Cijeli proces je frustrira i traži način kako da to izvede. Svima oko nje postalo je naporno više slušati o tome”, izjavio je izvor blizak poznatoj glumici za Page Six.

Unatoč nedavnim informacijama kako je proces određivanja starateljstva pri kraju, presuda još nije donesena.

Osim toga i sam Pitt u svom je posljednjem intervjuu kazao kako se svim silama trudi biti bolji otac i ostaviti iza sebe poroke koji su i doveli do ovakve nesretne situacije.

“Sretan sam što je to sve sada iza mene. Ostavio sam sve poroke koji su i razorili moju porodicu. Svake sedmice odlazim na terapiju i nastojim biti bolji otac svojoj djeci”, kazao je popularni glumac, a njegovi prijatelji potom su otkrili kako on ne želi previše javno eksponirati djecu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,