Četvrtak, 2. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Anđelka Prpić prvi put se oglasila nakon priče kako čeka dijete s prijateljem njenog bivšeg supruga

Preuzmite sliku

Tokom emisije u studiju bio je postavljen stol na kojem su bile blagdanske delicije. Anđelka se u jednom trenutku ustala kako bi probala hranu na stolu, a mnogi su tada prokomentarisali da joj se vidi trudnički trbuščić. – Moram jesti za Đoleta, za sebe i za sve nas – rekla je.

Srpska glumica Anđelka Prpić pojavila se prvi put u javnosti nakon što su srpski mediji pisali o navodnoj trudnoći i vezi s Markom Žugićem, najboljim prijateljem njenog bivšeg supruga, Darija Prpića. Glumica je gostovala u emisiji na jednoj od srpskih televizija gdje ju je voditelj pitao jedno privatno pitanje, piše srpski Blic. Voditelj je pitanje započeo upozorenjem te joj rekao da je mora pitati privatno pitanje, no što se ona potpuno zbunila. – Ajde pucaj – rekla mu je zatim.

– Anđelka, kad radiš rusku salatu, kad stavljaš grašak – zezao se voditelj, a ona mu je odgovorila da grašak stavlja na kraju. Glumica je tokom intervjua pričala o poslovnim projektima, kakva je u kuhinji, ali i o svojoj majci. Tokom emisije u studiju bio je postavljen stol na kojem su bile blagdanske delicije. Anđelka se u jednom trenutku ustala kako bi probala hranu na stolu, a mnogi su tada prokomentarisali da joj se vidi trudnički trbuščić. – Moram jesti za Đoleta, za sebe i za sve nas – rekla je.

  • Vezano | Glumica Anđelka Prpić čeka prinovu s prijateljem svog bivšeg supruga 

    Podsjetimo, Anđelkina navodna trudnoća s najboljim prijateljem njenog bivšeg supruga jedna je od tema regionalnih medija zadnjih dana. Oni su pisali kako je glumica, koju naši gledatelji pamte po ulozi u humorističnoj seriji “Andrija i Anđelka”, drugi put trudna. Blic je pisao kako je trudna s najboljim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića s kojime je bila devet godina u braku te imaju sina Jakšu. Ovaj medij saznao je kako je navodno glumica u vezi s muškarcem koji je prijatelj njezinog bivšeg supruga još od školskih dana. Taj prijatelj je prije nekoliko mjeseci, pisao je Blic, prekinuo 11-godišnju vezu i zbližio se navodno s Anđelkom. Kada su za komentar ove situacije novinari zamolili Darija Prpića, on im je rekao: “Čuo sam, ali zaista ne želim to komentarisati”, a ni Anđelka nije bila raspoložena za razgovor.

    Od Darija se glumica rastala prije dvije godine, a o tome u kakvim su odnosima ostali nakon braka pričala je u jednom intervju u kojem je rekla i kako se nije htjela osvrtati na brojne laži koje su objavljene kada se saznalo za njezin razvod.

    – Kada smo bivši suprug i ja shvatili da je to kraj, sjeli smo s njim i sve mu objasnili. Naravno, u okvirima koliko jedan sedmogodišnjak može razumjeti. Jakša je razumno dijete, a i mi smo se rastali civilizirano, tako da nije bilo velikih problema. Važno mi je bilo i da se posavjetujemo s dječjim psihologom kako bi sve prošlo što bezbolnije – rekla je prije godinu dana u jednom intervjuu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje