Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Severina slavi pobjedu Vatrenih, posebne riječi Livakoviću: “Prekrasan i skroman momak”

Preuzmite sliku

Večeras je sve u znaku pobjede hrvatske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu u Kataru savladala višestrukog osvajača ove titule, Brazilce. Slavlje se osjeti i na ulicama bh. gradova, dok Hrvati ne skrivaju ponos i sreću, a čestitke stižu i od Severine.

Hrvatska pjevačica pridružila se brojnim navijačima koji su večeras naročito ponosni na svoju reprezentaciju budući da je savladala jednog od najmoćnijih protivnika u ovom sportu.

Na svom Instagramu, Severina je podijelila kratku poruku, dok je dala do znanja da osjećanje ponosa naročito pripisuje golmanu Hrvatske Dominiku Livakoviću, za kojeg je imala posebne riječi hvale.

“Hvala na osjećanju ponosa cijeloj hrvatskoj reprezentaciji, a posebno ovom prekrasnom i skromnom momku”, napisala je pjevačica uz fotografiju Livakovića.

Inače, pobjeda Hrvatske stigla je nakon neizvjesne utakmice koja se završila penalima, a Livaković je još jednom pokazao nevjerovatne sposobnosti braneći mrežu svoje domovine u Dohi.

Odmah nakon utakmice brazilski selektor Tite podnio je ostavku na mjesto selektora peterostrukog prvaka svijeta, dok su Hrvati, u najgorem slučaju, osigurali borbu za treće mjesto.

Hrvatska će u polufinalu Mundijala igrati protiv pobjednika večerašnjeg duela između Argentine i Nizozemske.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,