Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

50 Cent će nakon 16 godina ponovo održati koncert u Hrvatskoj

Preuzmite sliku

50 Cent vraća se u Zagreb 16 godina nakon što je rekao da više nikad neće doći u tu zemlju.

2007. godine 50 Cent nastupao je u Domu sportova, a prije nastupa procurila je snimka kako reper i njegova ekipa navodno šmrču kokain. Naravno, vijest je obišla i domaće i strane medije, a 50 Cent se kasnije u jednom intervjuu o svemu oglasio ne baš lijepim riječima o Hrvatskoj, piše Index.

“Je*eš Hrvatsku, tamo se više ne vraćam! Pokušavaju napraviti vijest ni od čega. Neka budu sretni što sam uopće i došao!” rekao je reper. “Kakva će mi biti karijera ako odjebem Hrvatsku do kraja mog je*enog života? Nema više Zagreba!” dodao je. Na koncertu je te godine bilo oko 10.000 ljudi, a 50 Cent je u Hrvatskoj dočekan poprilično spektakularno.

Predgrupa mu je bila, vjerovali ili ne, Jasna Zlokić koja je s Neredom, inače organizatorom koncerta, pjevala svoj hit Skitnica.

Sada će s Bustom Rhymesom 17. oktobra u Areni Zagreb, u sklopu velike svjetske turneje The Final Lap Tour, proslaviti 20 godina od izlaska svog prvijenca te jednog od najznačajnijih hip-hop albuma u historiji Get Rich or Die Tryin.

Turneja kreće u srpnju u Salt Lake Cityju, a 50 Cent će do početka iduće godine posjetiti Ameriku, Veliku Britaniju, Evropu i Australiju i održati preko 80 koncerata. Koncert u Zagrebu jedini je njegov posjet regiji na ovoj turneji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,