Četvrtak, 4. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

2CELLOS na psihijatriji – razlog: Hysteria (VIDEO)

Preuzmite sliku

2CELLOS, Luka Šulić & Stjepan Hauser objavili su spot za pjesmu “Hysteria” koju u originalu izvodi grupa Muse, a objavljena je na aktualnom i hvaljenom albumu“Celloverse” (Portrait/Menart).

Kako bi dočarali pravo ludilo i histeriju, dečki kažu da su u spotu odlučili glumiti dvije psihički bolesne osobe koji u rukama drže metle i ufurani su  da umjesto metli u rukama drže violončela i haluciniraju kako energično sviraju.

Kako bi stvar bila što autentičnija, dečki su odlučili snimiti spot ni manje ni više nego na pravom odjelu za psihijatriju, i to onome u Puli. Spot je u manje od jednog dana pogledan u vise od 108 hiljada puta!

Spot je ponovno snimala vec uigrana Pulska ekipa MedVid pod vodstvom Kristijana Burlovića. Dečki su se našalili i na svoj račun izjavivši da bi da bi uskoro zaista mogli završiti kao u spotu ukoliko nastave ovim luđačkim tempom koji traje već četiri godine.

Luka i Stjepan su trenutačno na velikoj američkoj turneji koja ukljucuje 40 gradova, a već je mjesecima rasprodana. Kao i većina 2CELLOS video uradaka, i ovaj u kratkom roku postaje pravi hit na internet i društvenim mrežama, a zahvaljujući Twitteru, spot nije promaknuo ni izvođaču originalne pjesme, pjevaču grupe Muse – Mattu Bellamyu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: