Četvrtak, 23. Januara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Znakovi koji pokazuju da vaša “vezica” prerasta u ozbiljnu vezu

Ponekad je teško shvatiti kad vaša veza prerasta u ozbiljnu vezu, i da li ona zapravo ima budućnost. 

Činjenica je da česti izlasci i druženja uz ulaganje u odnos, prerastaju u vezu. Međutim, vrlo je važno da znate kako se odnos među vama razvija, i da li postoji mogućnost ozbiljne veze.

Razlika između neobavezne vezice i veze svakako je u posvećenosti i pažnji koju jedno drugom pružate. Ako vaše viđanje vremenom postane sve učestalije, čak i ako niste razgovarali o tome, odnos vam prećutno prerasta u vezu, piše lepotaizdravlje.rs

U nastavku pročitajte četiri znaka koji će vam sigurno potvrditi da ste na putu prema ozbiljnoj vezi.

Niste zainteresovani za flert sa strane

Izlazite već neko vrijeme, a primijetili ste da u posljednje vrijeme ne flertujete s drugim osobama, i ne gledate ih na taj način. To je vjerovatno jedan od najočiglednijih znakova da se dešava nešto više među vama.

Uključujete ih u svoje planove

Ako je on ili ona prva osoba na koju ćete pomisliti kad planirate nešto novo, ili ako je prioritet u odnosu na prijatelje i druge bliže osobe, znači da ste počeli osjećati nešto više.

Ne skrivate svoje osobine pred njim

Imate povjerenja u njega ili nju, i ne osjećate da trebate biti neko ko zapravo niste. Pokazujete svoju pravu stranu, i iskreni ste u svemu.

Upoznali ste ga sa prijateljima

Već ste ga upoznali sa svojim prijateljima i oni su ga dobro prihvatili. Ako vaši prijatelji osjete hemiju među vama, znači da su šanse za vezu ozbiljne.

Ako ste kod sebe prepoznali ove signale, znači da je vaša veza spremna da se podigne na viši nivo. Najvažnija stvar koju trebate učiniti jeste razgovarati. Što prije riješite svoje i partnerove nedoumice, prije ćete započeti svoju ljubavnu priču. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje