Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ženu prestravila poruka na zidu kuće stare 150 godina, koju je otkrila prlikom renovacije

Preuzmite sliku

Skrivena poruka ostavila je vlasnicu kuće prilično uznemirenom, a otkrila ju je nakon što je skinula tapete.

Engleska komičarka poznata pod imenom Loubobang početkom ove godine uselila se u svoj novi dom. Odmah ga je počela renovirati, a ubrzo je došla do sablasnog otkrića, piše The Sun.

Ona je o tome snimila video te ga je podijelila na svom TikToku. Loubobang je ranije ovog mjeseca uklanjala mnoge slojeve starih tapeta sa zidova kada je otkrila vrlo jezivu poruku.

“Danas sam se prvi put osjećala pomalo nervozno i ​​to zato što sam skidala ove tapete. Maknula sam pet slojeva prije nego što sam došla do zida. Dok sam strugala, otkrila sam da je neko pisao na zidu i zapitala sam se šta to piše. Ubrzo sam otkrila natpis ‘10. septembar – sudnji dan'”, ispričala je Loubobang.

@loubobang#fup #fyp #foryoupage #tiktok #comedian #loubobang #georgianhouserenovation #realwork

♬ The X Files Theme – John Beal

Poruka ju je prestrašila

No, iako bi većina ljudi to vjerovatno jednostavno zanemarila, skrivena poruka ostavila je vlasnicu kuće prilično uznemirenom, prenosi net.hr.

“Razlog zbog kojeg me je poruka prestrašila jest to što mi je 10. septembra rođendan”, objasnila je Loubobang. “Sve ovo sada postaje pomalo stravično.”

Njen video pregledan je više od 87.000 puta otkako je podijeljen, a pratioci su u komentarima napisali vlastita iskustva.

“Kad su moji roditelji renovirali spavaću sobu 2010. godine (tapete su bile iz 80-ih), na zidu je bila poruka ‘Pozdrav, Pauline’, a to je bilo ime moje majke”, “To se dogodilo još u jednoj viktorijanskoj kući, a uz poruku je bio crtež žene s vražjim rogovima”, “Više su me izbezumile te tapete na kojima su suncokreti”, samo su neki od komentara.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,