Petak, 7. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Žene ukoliko primjetite ove znakove vaš muškarac ima slomljeno srce

Prije nego što postanete nečija utjeha te same završite sa slomljenim srcem, postoje znakovi da je srce muškarca još uvijek slomljeno zbog njegove prethodne veze.

I dok vam je možda rekao kako je naučio svladati prekid, on se još uvijek bavi ljubavnim jadima i brigama. Ovih 10 znakova jasno otkriva da mu je srce slomljeno te da moraze biti oprezne prije nego što odete na spoj s njim.

Govori o svojoj bivšoj kao da je povrijeđen

Svi razgovaramo o bivšima. To je normalno, sve dok to nije učestalo. Ali kad vaš novi čovjek priča o svojoj bivšoj, on priča kao da mu je ubila mačku ili prerezala gume.

Neodlučan je kad je riječ o vezi

Čini se da je jako zainteresiran za vas, ali je krajnje nejasan kad razgovarate o budućnosti. Čini se kao da ne može odlučiti što želi: držati te na udaljenosti ili ti se približiti. To oklijevanje možda je znak da je i dalje slomljen.

 • Daje loše komentare o ljubavi

  Kada govori o ljubavi, zvuči poput prezrenog tinejdžera koji nikada neće vjerovati u sretan kraj. Kao da je previše slušao Morrisseyja ili The Smithse i pita se zašto ljubav boli. Pa, takav je jer još uvijek slomljena srca te pati za nekim tko mu je srušio snove.

  Ponaša se kao tajanstveni čovjek

  Vaša nova ljubavna simpatija misterioznija je od Rubikove kocke. Čini vam se da tip pokušava dočarati Jamesa Deana.

  Pliva između emocionalno raspoloženog i emocionalno nedostupnog

  Ponekad je otvoren za sve i komunicira s tobom otvoreno i slobodno. Drugi je put sumnjičav, zauzet ili neaktivan. Čini se da ga muči unutarnji sukob.

 • Ima problema s povjerenjem

  Vjeruje vam do određene tačke, ali propitkuje vas, pa se onda ispriča zbog toga. Osjeća se loše zbog toga što sumnja u vas, ali ima problema s povjerenjem. To je jedan od znakova da mu je srce slomljeno i bori se da pobjegne od te boli.

  Njegove loše priče vrte se oko njegove bivše

  Počinje li svaka mračna i tužna priča s njegovom bivšom? Priča li te priče tokom svađe sa vama? Prepričava li ih i kad ste vani s društvom? Ako je to slučaj, okrenite se i bježite.

  Upoređuje vas sa svojom bivšom

  Stalno vas upoređuje sa svojom bivšom, po osobinama i po izgledu? Ne samo da je to vrlo loše za vaš odnos, već je loše i za vaše samopoštovanje.

 • Kaže vam, da se više nikada neće vezati

  Takve apsolutne izjave su negativne, a također nisu ni realne. U stvari, ne bi se trebale upuštati u išta s njim ako je njegova ideja ljubavi tako fatalistička.

  Ima groznu sliku samoga sebe

  Govori o sebi na vrlo negativan način i čini se da je anksiozan. Često se pita zašto ga uopće volite i rijetko kaže nešto pozitivno o sebi. Iz svake pore zrači niskim samopoštovanjem. (Miss7.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,