Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Žene otkrile o čemu sve lažu u vezama: ‘Cijenu odjeće smanjim za 20 posto’

Preuzmite sliku

Bilo da se radi o miru u vezi ili želji da se neko poštedi povrijeđenih osjećaja, postoje slučajevi kad se ljudi u vezi odluče na malu laž. I dok oba spola mogu biti ti koji istinu kažu, žene su nedavno na australskom portalu Mamamiji priznale neke od tajni koje sakrivaju od svojih partnera.

Najčešće se male laži vežu za to koliko je stvarno potrošeno na odjeću pa sve do priznanja jedne žene kako je izgubila komad skupog nakita. Žene se nisu suzdržavale…

Lina (25) otkrila je kako se nosila s izgubljenim skupim prstenom koji je dobila od svog momka: “Moj bivši kupio mi je Tiffanyjev prsten i izgubila sam ga, a onda sam kupila jeftin prsten koji je izgledao kao Tiffanyjev. Jako me grizla savijest, ali nosila sam ga.”

 • Janette ipak nije htjela povrijediti svog momka kad joj je za jedan Božić poklonio naušnice koje joj se ne sviđaju. “Odmah sam znala da ih nikad neću nositi, ali sam se ponašala kao da sam jako uzbuđena i rekla mu da su prekrasne” napisala je.

  Trošenje previše novca na odjeću može biti izvor napetosti u vezi, pogotovo ako jedan partner gleda na svaku marku. Da bi to izbjegla, jedna žena je otkrila da kad je partner pita koliko je na nešto potrošila automatski oduzme 20 posto od prave cijene.

  Žene partnerima često lažu i o tome šta su jele, pogotovo ako se ta hrana smatra nezdravom. Alia je otkrila da joj nije teško prikriti tragove o tome šta je jela. Voli naručivati gotovu hranu, a najčešće uzme McDonalds dostavu, pogotovo na dane kad je slobodna. Kad je partner pita šta je jela, kaže mu da je uglavnom jela ostatke iz zamrzivača.

  Lola (35) je priznala da su se njene male laži uglavnom vrtjele oko porodice njenog partnera. Napisala je da se prvih osam godina veze jako trudila svidjeti njegovoj porodici i prijateljima i da se pravila kako se i oni njoj sviđaju. Ali vrijeme pretvaranja je gotovo i kaže da je danas zadovoljna s tim da je smatraju ludom. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,