Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Žene joj plaćaju po 2000 dolara da testira jesu li im partneri vjerni

Preuzmite sliku

Ako muškarac dokaže svoju odanost i odbije spoj, Carolina vraća novac djevojci i ostavlja ih da nastave sa svojim životima.

Playboyev model Carolina Lekker okladila se s prijateljicama da može testirati njihove odnose s partnerima; a iz te se polušaljive oklade rodio njen posao koji joj danas donosi zaradu od 2000 dolara po slučaju, prenosi Večernji list.

Caroline otvori novi slučaj tako da uzme telefonski broj i Instagram profil svoje mete i počne s njim flerovtati; ako to izvede uspješno i dogovori vrijeme i mjesto sastanka, dobije svoj honorar, a klijentica od nje dobije poruku da joj partner traži nešto sa strane. Međutim, ako muškarac pokaže da je odan i odbije spoj, Caroline ne uzima novac i ostavlja par da dalje sretno nastavi sa svojim životom. No, kako prenosi Mirror, u većini slučajeva ona svoj honorar ipak zaradi, a većinom ga koristi za kozmetičke operacije.

 • “Nemam mnogo iskustava s pozitivnim ishodima. Ako je muškarac dobro pozicioniran i prvi govori o svojoj vezi, ne treba slijediti plan da ga se ulovi jer je iskrenost znak da ga varanje ne zanima”, objasnila je.

  Premda isprva nije bila sigurna želi li uopšte zarađivati na tuđoj patnji, Carolina kaže da je tješi to što ženama pomaže da doznaju istinu o svojim partnerima.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Carolina Lekker (@carollekker_)

  “U početku sam se bojala jer sam s jednom porukom već bila u životu potpuno nepoznate osobe… Ne bih rekla da je to izravna prevara jer ja nemam s njima nikakav fizički kontakt. U nekim slučajevima žene već traže razlog za prekid veze, ali nemaju dokaze kakve bi htjele. Vjerujem da duboko u sebi svi želimo znati jesu li naši partneri dovoljno jaki da se suoče s iskušenjima koja mogu doći u svakom trenutku”, kaže Carolina i otkriva četiri stvari koje otkrivaju da vam partner nije vjeran.

 • Neiskrenost

  “Male laži često ukazuju ​​na varalicu; prevarant će npr. uvijek reći da je solo i da se ni s kim ne viđa i bit će pristupačan. Ako voli upoznavati i povezivati ​​se s novim ljudima, obično želi i varati”, objasnila je.

  Brzinski susreti

  “Kada vas pozove k sebi, u bar ili negdje gdje on ima prednost i gdje mu je teren poznat.”

  Eksplicitne fotografije

  “Ako traži vaše fotografije u svako doba dana, posebno dok je na poslu. To je najbolje vrijeme, jer je sam i djevojka ili žena nije u blizini.”

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Carolina Lekker (@carollekker_)

  Nezadovoljstvo

  “Ako se otpočetka čini da je nezadovoljan svojim trenutačnim ljubavnim životom i pokušava izgledati ranjivo te tvrdi da mu trebaju ljubav i naklonost, vjerovatno vara”, zaključila je.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje