Četvrtak, 30. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Žena se udala za krpenu lutku koju joj je majka davno napravila

Preuzmite sliku

Kao mlada djevojka je često odlazila na ples, no obično je bila sama pa joj je mama, da se ne žali kako nema partnera, napravila krpenog Marcela. 

Meirivone Rocha Moraes (37) zaljubila se u mušku krpenu lutku Marcela kojeg joj je majka napravila kad je bila tinejdžerica. Kaže da je, kad joj je majka prvi put pokazala Marcela, odmah znala da je to ljubav na prvi pogled.

Naime mama je Marcela odlučila napraviti umorna od njenog stalnog žaljenja kako ‘sve druge cure imaju nekog, a ona je sama i nema se s kim zabavljati i plesati’, a čim je Marcelo bio dovršen, djevojka je znala da je ‘onaj pravi’.

Uslijedila je tako i burna romansa pa se par odlučio vjenčati, a njihovom je jedinstvenom vjenčanju prisustvovalo oko 250 uzvanika. Za svoj porodični život s Marcelom 37-godišnjakinja kaže da je “divan”, premda priznaje da joj je suprug prilično “lijen”, prenosi Večernji list.

– Kao mlađa djevojka često nisam imala partnera za forró (tradicionalni ples u sjeveroistočnom Brazilu). Onda je u moj život ušao Marcelo i sve je najednom imalo smisla. Zato sam se odlučila udati za njega i bilo je prekrasno, a onda smo nas dvoje uživali u našoj prvoj bračnoj noći”, ispričala je za Mirror.

Fotografije zajednićkog života dijeli na Instagram profilu.

Prisjećajući se dana njihovog vjenčanja, Meirivone, koja živi u Brazilu, kaže: “Bio je to prekrasan dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvijek željela u svom životu. Bračni život s njim je prekrasan. Ne svađamo se i potpuno me razumije, jako je dobar i vjeran muž. Zbog njega mi sve žene zavide.”

Međutim, za sretni par nije sve ‘med i mlijeko’, budući da Meirivone jedina u vezi radi i plaća račune.

“Marcelo ima toliko sjajnih kvaliteta, no mana mu je što je lijen. Uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje”, objasnila je.

Nakon svadbe, mladenci su sedam dana medenog mjeseca proveli u kućici na plaži u Rio de Janeiru, a ubrzo su dobrodošlicu poželjeli i svom djetetu. Naime, u maju je Meirivone u pratnji medicinske sestre i ljekara na svijet donijela i bebu koja jako liči na tatu.

“Stvarno me uznemiruje kada ljudi kažu da je naš zajednički život laž jer sam odgajana tako da uvijek govorim istinu i zaista sam sretna sa svojim mužem, zaključila je.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje