Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Žena se udala i rastala čak deset puta: Svakom je uspjela naći manu, ali ne planira stati dok ne nađe idealnog muškarca

Preuzmite sliku

Svakom muškarcu do sada uspjela je pronaći manu – dovoljno veliku da zatraži razvod. 

Amerikanka Cassey nedavno je gostovala u Dr. Phill emisiji kod istoimenog voditelja koji rješava bizarne, neobične i teške životne probleme i navike.

Prijavila se kako bi dobila neki savjet od stručnjaka vezano za svoj ljubavni život. Naime, Cassey se udala i rastala već deset puta! Kao da ta brojka ne iznenađuje dovoljno, ova 56-godišnja žena kaže kako ne namjerava stati – sve dok ne pronađe ‘onog pravog’, prenosi Večernji list.

Najduži brak trajao je osam godina, a najkraći samo šest mjeseci. Uspješna poslovna žena ovu informaciju, kako tvrdi dr. Phill, govori s ponosom i kroz smijeh. “Došlo je do toga da se smijem kako ne bih plakala dok to pričam.”

Njenu priču možete pogledati u videu:

Iako se u početku smijala, do kraja emisije rasplakala se nekoliko puta: “U svakom braku dogodio mi se trenutak u kojem sam shvatila da više ne želim biti u tom odnosu. Uvijek sam ja ta koja predloži razvod.”

S jednim muškarcem bila je zaručena dvije godine, dobili su sina i u braku proveli sedam godina. “Niste shvatili da ne želite brak tokom dvije godine zaruka?”, pitao je dr. Phill, a Cassey je rekla da nije.

Tvrdi kako je sada spremna skrasiti se s muškarcem svog života: “Nije me briga koliko je brakova iza mene i koliko ću ih još proći dok ne pronađem pravu osobu za sebe.” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,