Srijeda, 8. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Žena podijelila jeftin način na koji ukrašava svoju jelku koristeći balone, a rezultati su zapanjujući

Preuzmite sliku

Mama Ninoshka podijelila je TikTok video na svom nalogu koji je sada pregledan preko dva miliona puta i pohvaljen od nekoliko hiljada korisnika, piše The Sun.

Ninoshka, koja je iz SAD-a, pokazuje kako postavlja polunapuhane balone na drvce.

Drvo ima zadivljujuće boje crne, zlatne i bijele s mješavinom vrpci, kuglica, svjetala i balona stvarajući zadivljujući dizajn, prenosi Tuzlanski.ba.

Umjesto da koristi šljokice ili grane za punjenje drveća, Ninoshka koristi balone da bi drvo izgledalo punije i da prikrije sve prazne prostore.

@ninoshka_xoHow would they know!##holiday ##VansCheckerboardDay ##BetterTogetherChallenge ##PlutoTVDecades♬ original sound – Ninoshka._.xo

Iz daljine jedva možete vidjeti da se na drvetu nalaze baloni. Mnogi korisnici pohvalili su mamu zbog njenog pametnog trika i obećali da će to i sami isprobati.

Neki su pitali Ninoshku da li baloni stoje dovoljno dugo, a ona je odgovorila da traju dvije do tri sedmice prije nego što ih treba zamijeniti.

@ninoshka_xoReply to @melaninhoney_02 I used white and gold balloons for my tree. ##Sing2gether ##VansCheckerboardDay ##BetterTogetherChallenge ##PlutoTVDecades

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) – Amaarae & Kali Uchis

Drugi su pitali koliko je sigurno raditi sa vilinskim svjetlima na drvetu, a Ninoshka je rekla da je koristila LED svjetla i da još nije imala problema, ali je rekla korisnicima da paze na drvo ako su svjetla upaljena.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,