Subota, 19. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Žena otkrila super trik: ‘Ovako provjerim je li moj suprug stvarno očistio ono što je rekao da hoće’

Preuzmite sliku

Jedna domišljata majka osmislila je jednostavan trik kako provjeri je li njezin suprug zaista usisao kuću i oprao podove kada joj je obećao da će to napraviti – dok ona vodi djecu u školu – jer mu nije baš vjerovala.

@chrissy.j.xxReposting part 1 and 2 as I know some of you are struggling to find part 2! 🥰 ##familylife ##mumsontiktok ##familychallenge♬ No Time For Tears – Nathan Dawe & Little Mix

Chrissy je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem je pokazala kako je postavila ‘zamke’ u kući koje njezin suprug treba očistiti. Stavila je šljokice na razna mjesta, uključujući ispod tepiha i iza vrata, kako bi vidjela hoće li ih njezin suprug očistiti. Kada se vratila kući i provjerila ta mjesta, šljokice su još uvijek bile tamo.

@chrissy.j.xxPart 2. Call me Jeff ##familychallenge ##mumsontiktok ##familylife

♬ Cloud 9 – Midas the Jagaban

Njezin video prikupio je više od dva miliona pregleda, a mnogi su joj odmah savjetovali da odustane od tih zamki jer samo stvara više posla za sebe te da se rezultat nikad neće promijeniti.

– Moj suprug je isti, nemoj se previše truditi promijeniti ga – komentirala je jedna žena, dok se druga složila: – Znači nisam jedina s ovim problemom. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,