Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Žena ispunila mužu veliku želju, imali ‘trojku’ pa ga je ostavila zbog djevojke s kojom su bili

Preuzmite sliku

Rose suprug nije podržao kada mu je rekla da je lezbejka. Ispričala je da je od tada postao jako bezobrazan te je sve rekao njenim roditeljima kao i zajedničkim prijateljima

Supruga i majka dvoje djece Theresa Rose (36) iz Amerike tvrdi da je uvijek bila nesretna u braku, ali nije znala zašto. No nakon što je organizirala trojku za rođendan svog muža otkrila je pravi razlog.

Naime, nakon toga je shvatila da je lezbijka i to ju nagnalo da se razvede od muža i započne vezu sa tom istom ženom, Jacqui Mettle, samo tri sedmice kasnije.

– Kada sam doživjela intimnu interakciju sa ženom po prvi put, fizička i emocionalna povezanost bile je jako intenzivne –  izjavila je Rose.

Nakon što sam bila sa ženom, rekla sam sebi: ‘Zato sam bila tako nesretna u braku. Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osjećala sam se usamljeno u poređenju sa sada kada sam u vezi sa ženom’.

Rose je inače odgojena u strogoj katoličkoj porodici i rekla je da su joj od malih nogu govorili da ‘svi gayevi idu u pakao’.

@raising2activists #atheist #atheisttiktok #excatholic #exchristian #deconstruction #deconstructiontiktok #lesbian #lesbiancouple #wlw #gay #fyp ♬ original sound – officialsupremeaudioz

Njen strogi odgoj prisilio ju je da skriva svoje osjećaje prema ženama, sve dok ih više nije mogla poricati.

Nažalost, Rosein suprug ju nije podržao u tome kada mu je ispričala što je ona zaista. Rekla je da je postao jako bezobrazan te je sve rekao njenim konzervativnim roditeljima, zajedničkim prijateljima i grupi za proučavanje Biblije u koju je išla.

Mnogi njeni najmiliji nisu dobro prihvatili tu vijest, što je Rose dovelo do jako depresivnog stanja u kojem je čak i razmišljala o samoubistvu.

@raising2activists #wlw #lesbiantiktok🌈 #lesbian #lesbiansoftiktok🏳️‍🌈 #gaygirls #girlswhokissgirls #wlwcouple #lesbiancouple #🏳️‍🌈 ♬ original sound – IrishSeller321

Međutim, tada se krenula družiti s Jacqui, za koju Rose kaže da joj je spasila život. Zajedno su već više od godinu dana, a od tada su se preselile iz Kalifornije u Oregon kako bi zajedno odgajali Roseine sinove – koji imaju šest i osam godina.

Rose više ne razgovara ni s jednim od svojih roditelja i tvrdi da je sada ateist.

Često objavljuje videozapise o svom životu na TikToku pod korisničkim imenom @Raising2Activists, gdje je stekla više od 100.000 pratitelja, piše Daily Mail.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,