Petak, 26. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Žena (63) spavala sa 3.000 muškaraca i ne misli da stane: Seks je moja strast

Preuzmite sliku

Ne mislim da je prirodno imati samo jednog seksualnog partnera 60 godina. Život se sastoji od eksperimentisanja i iskustava, a to je ono što muž i ja radimo – istakla je ona

 • zena
 • Šezdesettrogodišnja žena, koja je u braku skoro 50 godina sa suprugom Barryjem i, kako sama kaže, on je cio njen svet. Ali, njih dvoje imaju vrlo neobičan odnos.

  “Nijedno od nas dvoje ne stavlja seks na pijedastal. Vidimo ga onakvog kakav jeste – nešto sasvim drugačije od ljubavi” – priča ona i dodaje da je do sada spavala sa oko 3.000 muškaraca!

  “Ne mislim da je prirodno imati samo jednog seksualnog partnera 60 godina. Život se sastoji od eksperimentisanja i iskustava, a to je ono što mi radimo” – istakla je žena, dodajući da i Barry ima seksualne odnose sa drugim ženama. Ona kaže da uopšte nije ljubomorna jer zna da je voli, a onda je počela da objašnjava njihov stil života – prenosi The Guardian.

  “Prvih 13 godina braka spavala sam samo sa njim i imali smo očajan seksualni život, sve dok Barry jednog dana nije donio svingerski magazin. Našalio se da bismo mogli da probamo, ali ja sam odbila i više to nije spominjao” – prisjeća se žena.

  Iako je ona ta koje nije željela da proba tako nešto, sve više je listala magazin i razmišljala koliko bi to iskustvo moglo biti zabavno. Rekla je Barryju da se predomislila i probali su. Tada im se i život promijenio.

  “Postali smo svingeri, provodili smo vikende sastajući se sa drugim parovima. Toliko daleko smo otišli da sam za jednu noć bila sa 14 muškaraca” – priča žena. Oni su 1977. godine otvorili svingerski klub, čisto jer su željeli i drugima da omoguće ono što i sami vole.

  Ona ističe da su veoma oprezni kada se sastaju sa parovima, kako ne bi upali u opasnost. Barry je uvijek ili u istoj sobi ili nedaleko od svoje žene, za slučaj da nešto pođe naopako. Budući da joj je sada 63 godine, žena je odlučila malo da uspori, ali samo malo.

  “Seks nije nešto od čega živim, već moja strast. To je najuzbudljiviji i najljepši način da provedete svoje vrijeme. Neke žene vole jogu, neke kuhanje, a ja volim seks” – ističe ova zaljubljenica u vođenje ljubavi.

  Ova žena hrabro iznosi svoje stavove i ne krije svoj način života, a iako je nailazila na osude, ona sa ponosom tvrdi da je jedino zbog čega žali to što Barry i ona nisu počeli sa ovakvim životom nekoliko godina ranije.

  (zena.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,