Subota, 21. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Želi postati Barbika: “Moja porodica ne želi pričati samnom, ali ja sam sada sretna”

Preuzmite sliku

Priznaje kako je platila tri korekcije na grudima, popunila je stražnjicu, operisala nos i više puta ubrizgavala filere u usne kako bi postale velike i pune. I tu nije kraj – želi još veće grudi, usne…

Ni njenim roditeljima nije lako. U tri godine se iz pomalo dječačkog izgleda pretvorila u predimenzioniranu Barbie i na to je potrošila bogatstvo.

Jessica (21), Njemica koja živi u Austriji, oduvijek je sanjala da postane Barbie u ljudskom obliku, još otkako je kao mala u rukama držala ove megapopularne lutke koje su odredile živote mnogih mladih djevojaka, prenosi 24sata.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessy Bunny (@jessy.bunny.official)

Na Instagramu je poznata kao Jessy Bunny i ponosna je na to. Ipak, ne može ignorisati činjenicu da je cijela porodica ignoriše zbog dramatične fizičke transformacije. Ne mogu je prepoznati vlastiti roditelji, a kamoli daljnji članovi porodice.

– Dobila sam tijelo iz snova, ali to je imalo svoju cijenu. Platila sam to svojom porodicom. To je tako tužno jer bih voljela biti u kontaktu s njima, posebno sa bratom, bakom i djedom – požalila se Bunny svojim pratiocima od kojih su je mnogi pokušali utješiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessy Bunny (@jessy.bunny.official)

Priznaje kako je platila tri korekcije na grudima, popunila je stražnjicu, operisala nos i više puta ubrizgavala filere u usne kako bi postale velike i pune. Zbunjena je reakcijom svoje porodice, jer sad je, kaže, sretna, a prije nije bila.

– Nekoć sam se pretvarala da sam sretna i čvrsta, ali to nisam bila prava ja. Moji roditelji su vrlo konzervativni, takvi su bili oduvijek i tokom mog obrazovanja. Kad god sam ljeti nosila seksi odjeću, za njih je to bila noćna mora. Davali bi mi svilene marame da pokrijem dekolte – prisjetila se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessy Bunny (@jessy.bunny.official)

Otkrila je svojim vjernim pratiocima kako još nije gotova s odlascima pod nož.

– Namjeravam postati još bujnija bez obzira na reakcije mojih roditelja. Imati najveće silikonske grudi u Austriji jednostavno mi nije dovoljno. Želim imati i najvoluminoznije usne u cijeloj zemlji – rekla je.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje