Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zelena boja odjeće uvijek je poželjna

zelena-odjeca
Preuzmite sliku

Prirodne boje uvijek su bile poželjne na odjeći i zbog toga su se brojni kreatori trudili u svoje kreacije uvrstiti i tu boju koja simbolizira lijepo vrijeme i pozitivne misli.

zelena-odjeca

Poznato je kako je zelena oduvijek bila boja koja je predstavljala mir i bila znak za opuštanje, što je još jedan od razloga zašto se preporučuje bojenje zidova u tu nijansu. Kako ju je ugodno vidjeti na zidovima u stanu, tako je lijepa pojava i na odjeći.

Čudesna zelena boja postala je pravi način kako mnoge osobe privlače poglede, bilo da se radi o majici, hlačama, vesti ili moža čak i cipelama te torbi. Ona je jednostavno čarobna i skoro sve njezine nijanse su dobrodošle.

Brojni modni stručnjaci upozoravaju kako efekt koji zelena boja ostavlja na odjeći ovisi najviše o vrsti materijala. Tako nećete postići isti dojam ako ste na sebe odjenuli pamuk, svilu, baršun, lan ili možda vunu.

Materijali kao što su svila i baršun poznati su po tome što odbijaju svjetlo i stvaraju odbljesak što će izvući najviše iz zelene boje i odjeća koju nosite, a tako i vi izgledat će savršeno i neodoljivo.

Materijali poput pamuka, vune i lana djelovat će puno mekše i blaže, zbog čega će biti puno prikladniji za ležernije prilike kao što su odlasci na posao, svakodnevno druženje s prijateljima na kafi.

Zelena boja je zahvalna i moguće ju je kombinirati uz više drugih tonova kao što je boja breskve, ružičasta i crvena. Savršena modna kombinacija je ona koja podrazumijeva odjeću u zelenim tonovima s malo crvenog ruža na usnama. Za sve one koji smatraju kako im ne stoji odjeća u određenoj nijansi uvijek se mogu odlučiti za modni dodatak poput laka za nokte.

Uzmite lak u toj boji, stavite na svoje nokte i iskombinirajte s onim što imate na sebi. Pokazat ćete modnu osvještenost i biti sretni, prenosi Infobar.ba.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: