Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zbog nove neobične navike shvatila da je dečko vara: Potaknula i druge žene da podijele svoja iskustva

Preuzmite sliku

Nakon što je Diana na TikToku otkrila zbog kojih novih navika je ulovila svog dečka u prevari, i druge žene su u komentarima ispričale kako su se njihovi partneri promijenili dok su varali…

Diana, osnivačica kozmetičkog brenda Soapsterz, u videu na TikToku otkrila je neobičnu stvar koju je njen partner počeo raditi zbog čega je saznala da ju vara.

– Ono na šta morate obratiti pažnju je ako počne odlaziti u kupatilo malo češće nego što to obično čini, pogotovo ako pojača zvuk na telefonu skroz do kraja i počne se smijati kao da stvarno nešto gleda. No on zapravo šalje poruke ostalim djevojkama i govori im da radi drugu smjenu te da će im poslati poruku čim bude mogao. Također, ako počne češće odlaziti u toalet kada zajedno odete u restoran ili na slična mjesta – rekla je u videu.

@soapsterz_shop#cheater #cheaters #cheating #datingadvice #datingtips #datingcoachforwomen #cheatingboyfriend #howtospotacheater

♬ original sound – Soapsterz

Ovaj video je pokrenuo lavinu komentara pa su se tako i druge žene počele javljati kako bi otkrile stvari koje su primijetile da su njihovi bivši partneri počeli raditi kada su ih varali, prenosi 24sata.hr.

Jedna od njih otkrila je da bi njen suprug počeo nasumično spavati na kauču, dok je druga rekla da je primijetila da stvari nisu kao i inače kad je njen partner zaključao vrata iza sebe.

Treća je komentarisala da bi muškarac mogao varati kada počne dopuštati ženi da sve plaća ili ako izlazi vani pušiti pa ga nema sat ili dva. 

Jednostavno, bilo kakve promjene u rutini mogu biti vrlo sumnjive, piše The Sun.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,