Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zbog kompleksa odlučila je bukvalno skratiti čelo

Preuzmite sliku

Camilla Coleman Brooks (26) iz Sjeverne Karoline godinama je na razne načine skrivala svoje veliko i visoko čelo. Izgubila je i samopouzdanje pa se nakon 10 godina odlučila podvrgnuti operaciji.

Camilla je svoje čelo operacijom smanjila za tri centimetra.

– Znala sam se pogledati u ogledalo i sve što bih vidjela je bilo ogromno čelo. Posljednjih nekoliko godina skrivala sam ga šiškama ili šeširima. Zadovoljna sam rezultatima operacije i sviđa mi se kako sada izgledam – rekla je Camilla koja ima dvoje djece.

Operisana je u februaru ove godine na klinici Zeeba u Clevelandu u državi Ohio. Operacija je uključivala uklanjanje kože s čela kako bi joj se smanjila veličina, prenosi 24sata.hr.

– Nekada mi je čelo bilo 8,5 cm, a sada je 5,5 cm. To je nevjerovatna razlika – dodala je.

Nakon operacije je morala nositi zavoj te ima ožiljak i oteklinu na rezu.

– Prvih nekoliko dana nisam mogla pravilno pomicati obrve, ali sada se to normaliziralo. Gornji dio čela još je utrnuo i može proći neko vrijeme dok se osjećaj ne vrati – ispričala je.

Ožiljak bi trebao zarasti u roku od nekoliko sedmica, ali Camilla je već zadovoljna rezultatima. Iako je dobila i neke negativne komentare, ne obazire se na njih. Sa svojom djecom je također otvorena i vjeruje da svako sa svojim tijelom može raditi šta želi.

– To je nešto što sam željela učiniti za sebe i ne mogu biti sretnija s rezultatima – rekla je.

Otkrila je i kako je operaciju platila 7000 dolara.

Prije ove operacije je povećala i grudi, kako kaže zbog godina dojenja, i dodala je kako joj je taj oporavak bio bolniji nego ovaj sad.  Svima onima koji je kritikuju zbog operacija kaže kako je to njen lični izbor.

– Ako ovo čitate i želite se operisrati jer vam se nešto ne sviđa na vašem tijelu, učinite to.To je vaše tijelo. Ne slušajte šta vam neko drugi govori – zaključila je, a piše Daily Mail(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje