Ponedjeljak, 8. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zašto muškarci žele seks na prvom sastanku?

Preuzmite sliku

Mnogo puta do sada razmatralo se da li je dobro ili ne imati seks na prvom sastanku, a mnoge dame su se pitale koliko je dobro po njihovu reputaciju ukoliko pristanu na intiman odnos s partnerom već nakon jednog viđenja.

Muškarci i žene različito posmatraju seks na prvom sastanku te nije na odmet da vas podsjetimo koja su njihova gledišta i zašto muškarci, skoro svi, misle da je ok imati seks na prvom sastanku.

Seksualna terapeutkinja Sendy Veyner rekla je kako su joj skoro svi muškarci rekli da razmišljaju o seksu na prvom sastanku. Dame to možda nikada neće moći da saznaju, ali upravo to razmišljanje je dokaz da ste privukle suprotan pol ili ne. Ukoliko niste, neće vas ni pozvati na drugi sastanak, međutim ako razmišlja o seksu znači da ga privlačite, što i nije tako loša vijest, složićete se.

Ukoliko se dopadate muškarcu on će željeti intiman odnos sa vama u bliskoj budućnosti. To ne čini muškarce lošim. Oni se jednostavno vode onim što ih je privuklo ka vama, dok žene često žele više od obične privrženosti da bi se upustile u seksualnu igru.

Muškarci bi možda voleli da imaju seks odmah, ali to ne znači da vi treba da im priuštite to zadovoljstvo ukoliko niste spremne na to.

Ukoliko vaš muškarac insistira na seksu razvgovarajte s njim, možda je samo zaslijepljen privlačnošću ka vama pa ne uspijeva da se kontroliše na pravi način.

Razgovor je uvijek najbolje rješenje i vaš subjektivni osjećaj. (super žena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,