Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Zarađuje na fotografijama svoje kose: Muškarci su opčinjeni njom…

Preuzmite sliku

Rojeana je dugo imala kosu puštenu samo do struka, ali nakon što se 2011. preselila u SAD s Filipina, odlučila je pustiti kosu da raste i sada joj seže do koljena.

Rojeana Macapagal (29) prvi je put počela puštati kosu kad je bila tinejdžerica, a sada je njena kosa dugačka impresivnih 90 centimetara te zbog nje sedmično zarađuje više od 450 dolara.

Naime, Rojeana je prošle godine odlučila otvoriti OnlyFans račun – uslugu pretplate na sadržaj za odrasle – na kojem objavljuje slike i videozapise na kojima se igra sa svojom kosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JeaHair🧜🏾‍♀️ (@jeashair)

“Moji zahtjevi su uglavnom za videozapise u kojima se igram s kosom, šišam kosu, stavljam je u punđu ili šamponiram. Neki me pitaju mogu li je snimiti u tunelu”, otkrila je Rojeana pa dodala kako je račun otvorila prije svega nekoliko mjeseci, a već je stvorila veliku bazu obožavatelja, kako piše Daily Mail.

“Naplaćujem između 20 i 60 dolara za videozapise između tri i 15 minuta, a ne radim to puno radno vrijeme. Zarada mi zaista ovisi o tome koliko sam aktivna i koliko objavljujem”, objasnila je.

Rojeana je dugo imala kosu puštenu samo do struka, ali nakon što se 2011. preselila u SAD s Filipina, odlučila je pustiti kosu da raste i sada joj seže do koljena, prenosi Večernji list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JeaHair🧜🏾‍♀️ (@jeashair)

“Kad sam bila tinejdžerica, moja kosa nije bila tako duga kao sada, ali sam je ipak željela zadržati do struka, a ne šišati je. Nikada nisam pomislila pustiti da mi kosa raste do koljena, ali kad kad sam se preselila u SAD, odlučila sam je puštati”, ispričala je.

Tokom proteklih nekoliko godina, Rojeana je otkrila da postoji nekoliko prednosti i nedostataka za tako dugu kosu, a neki od nedostataka uključuju gaženje na nju, zapinjanje na vratima i stalnu potrebu usisavanja.

“Osjećam da duga kosa doprinosi fizičkoj ljepoti, jer uvijek dobijem komplimente svaki put kad izađem van. Mislim da i većina muškaraca voli dugokose žene. Muškarci me uvijek pitaju je li moja kosa prava i kažu mi da je lijepa, ali neke cure mi kažu da je ošišam jer misle da je preduga”, kaže ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JeaHair🧜🏾‍♀️ (@jeashair)

“Da budem iskrena, uvijek je na putu. Zgazim je, uhvatim je kad zatvorim vrata, ali naučila sam kako se nositi s njom. Boli me vrat ako je želim staviti u punđu jer je tako teška. Ponekad imam loše dane. Nije uvijek lijepa. Ipak, ne planiram je skratiti. Uživam u dugoj kosi.”

Njega kose je važna za Rojeanu, jer njezini obožavatelji vole vidjeti da izgleda zdravo i uredno, ali unatoč njenoj dužini, kaže da ne treba predugo za njegu. Kosu pere svaki drugi dan, a maske za kosu koristi jednom ili dvaput sedmično. Također je izrazila važnost pronalaska ‘dobrog regeneratora’. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,