Subota, 13. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zamolila je prijateljicu da joj napravi pozivnice za svadbu, pa od tada više ne razgovaraju

Preuzmite sliku

Haljina, catering, zabava; lako je zamisliti kako se troškovi svadbe penju i izmiču kontroli; zbog čega je jedna buduća mladenka odlučila uštedjeti nešto novca tako da joj prijateljica koja je po struci grafički dizajner izradi pozivnice.

Ipak, kad su pozivnice stigle, žena se neugodno iznenadila jer su izgledale kao da ih je napravilo dijete; i to za par minuta...

Na Redditu je tako pokazala fotografije jednostavnih pozivnica, da provjeri misle li i drugi tako, a svi su se složili da bi gotovo svako mogao napraviti bolje.

– Ovo je napravila prijateljica koja je završila grafički dizajn… – napisala je, a mnogi su komentarisali da je najgore to što izgledaju kao da su napravljene u Microsoft Wordu.

 • – Slova kao da su pisana u Times New Roman fontu na snježno bijeloj pozadini – komentarisao je neko, a sve je spasila mladenkina mama koja ih je; premda ne zna ništa o tome; odlučila sama napraviti.

  – Moja mama koja ni nije dobra s računarima je na kraju sama dizajnirala puno bolje pozivnice! – napisala je, a cijela je situacija prouzročila i svađu između buduće mladenke i prijateljice.

  – Nudila sam joj da joj platim i rekla joj da ih ne mogu iskoristiti, naliona se naljutila pa je na Facebooku napisala da joj ‘neki ljudi bespotrebno troše vrijeme’ – napisala je. (vecernji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,