Ponedjeljak, 26. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zajedno su čak od petog razreda osnovne škole pa je znao da prosidba mora biti nešto posebno (VIDEO)

Preuzmite sliku

Sam Maccarone i Jessica Burzichelli iz New Jerseya u vezi su čak od petog razreda osnovne škole, pa nije čudo da je Sam znao da njegova prosidba mora biti nešto posebno.

 • sam-prosidba-spot2
 • Stoga je u oktobru 2014. s prijateljem, redateljem Domom Cucinottom i njegovim rođakom Mattyjem Macom osmislio plan. Jess su rekli da Dom traži par koji će glumiti u Mattyjevom novom glazbenom spotu. Ona je pristala na to, no nije imala pojma šta je čeka nakon toga.

  “Oduvijek sam znao da želim nešto po čemu će ona taj dan pamtiti zauvijek. I znao sam da ću to i ostvariti, bez obzira na sve. Našao sam nekoga ko će potajice snimiti njenu reakciju kako bismo tu uspomenu imali zauvijek”, rekao je Sam za Huffington Post.

  Većinu videa snimili su u Love parku u Philadelphiji, a posljednja scena snimljena je u talijanskom restoranu Nino Gervasi's u New Jerseyu. Matty je napisao pjesmu koja nosi naslov koji odgovara prilici: “Prosidba”.

 • sam-prosidba-spot
 • Dok su oni snimali u Philadelphiji, obitelj i prijatelji pripremali su se u restoranu u Jerseyu kako bi iznenadili Jess u pravom trenutku. U posljednjoj sceni Sam je pao na koljena i postavio veliko pitanje.

  “Ti si najslađa, najljepša i najpametnija osoba koju znam. Ponekad si i jako duhovita. Motiviraš me da budem najbolja osoba koja mogu biti svakog dana. Želim provesti svaki dan s tobom do kraja života”, rekao joj je prije postavljanja glavnog pitanja. Naravno, Jess je rekla: “Da”.

  “Ne možete to vidjeti na videu, ali bio sam jako nervozan i imao sam knedlu u grlu jer sam taj trenutak čekao cijelog dana. Vježbao sam šta ću reći, no kad sam bio na koljenima sve sam to zaboravio i govorio sam iz srca. Njena reakcija bila je ono što sam trebao, bila je savršena i baš ono što sam želio”, zaključio je. (index.hr)

   

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,