Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zabavite se i saznajte šta omiljeni okus sladoleda govori o vama

Preuzmite sliku

Osvježenje od vrućina pruža nam i obožavana ledena slastica – sladoled. Svako ima najdražu aromu sladoleda koja, iznenađujuće, može otkriti nešto i o karakteru osobe.

Zabavite se i pročitajte šta omiljeni okus sladoleda govori o vama:

Čokolada
Koketna ste, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Na vašem dobrom izgledu i pameti drugi vam često zavide. Štaviše, često žele biti poput vas. Obdareni ste rijetkim talentom o kojem većina može samo sanjati. Suđen vam je uspjeh u poslu kojim se bavite. Ipak, nerijetko ste i lakovjerni te volite da vam je život ispunjen dozom dramatike.

Vanilija
Volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje niste mogli predvidjeti. Neki bi vaš život opisali dosadnim, ali vi jednostavno znate cijeniti život sam po sebi i uživati u sitnicama i malim zadovoljstvima. Ipak, zašto se jednom ne biste odvažili i probali nešto novo, nepredvidljivo, uzbudljivo,…

 • sladoled1
 • Jagoda
  Tolerantna ste, obzirna, odana i pomalo introvertirana osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji. Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je ‘Živi i pusti druge da žive’. Ustvari vam nije ni bitno šta drugi misle o vama jer vi ste se pomirili sa svojim životnim odlukama. Odvažni ste i odmjereno samopouzdani.

  Stracciatella
  Zahtjevna ste, odlučna i dosljedna osoba koja se ne odriče svojih principa i uvjerenja. Tražite puno i od sebe i od drugih te gotovo nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali barem znate šta želite. Ipak, ne bi bilo naodmet da se ponekad opustite, budete spontaniji, uživate i da se nagradite za vlastiti rad i trud.

  Pistacio
  Krase vas prigušena sofisticiranost i damski maniri. Uvijek ste uglađeni, uljudni, a vaš ‘gospodski’ rječnik impresionira svakoga s kime razgovarate. Nije ništa neobično vidjeti ljubiteljicu pistacia na plaži u šeširu s velikim obodom – jer ona voli eleganciju i damski stil.

  Sladoled s komadićima čokoladnih keksa
  Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način, i drugi vas smatraju milom i vrlo pametnom osobom. Obožavate čitati i kod kuće vrlo vjerovatno imate hrpu knjiga. S knjigom u ruci, vi ste na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

  Lješnjak ili orah
  Privržena ste, poštena, savjesna, pristojna i uljudna osoba. Imate visoke standarde kada je riječ o tome šta je ispravno, a šta nije. Uvijek se bojite da ćete povrijediti tuđe osjećaje. (Zadovoljna.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,