Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Za romantičnu prosidbu kupio čak pet prstena kako bi djevojka birala najljepši

Preuzmite sliku

Ranije ovog mjeseca William Hunn zaprosio je Brittney Miller nakon romantične vožnje helikopterom, spustivši se na jedno koljeno i poklonivši joj pet različitih dijamantnih prstena na izbor. Video i fotografije njegove prosidbe su postale viralne, a Brittney ga ne prestaje hvaliti, prenosi Daily Mail.

Brittney se 4. aprila ukrcala u helikopter s Williamom, misleći da se posebno voze na degustaciju vina. No, ubrzo su se spustili na krov u centru Atlante, gdje ju je William iznenadio nevjerovatnom prosidbom, prenosi Večernji list.

– Mislio sam da znam šta je ljubav dok se nisi vratila u moj život. Ne samo da si mi pomogla shvatiti da ne želim živjeti bez tebe, već shvatam da ne mogu živjeti bez tebe. Moram te imati. I ostatak svog života moram provesti s tobom – rekao joj je William te ponudio pet prstena kako bi izabrala onaj koji joj se najviše sviđa.

Brittney je na kraju odabrala kamen pravouglog reza. Iako joj je William dao na izbor pet prstena, znao je cijelo vrijeme da će odabrati upravo taj. Zapravo je sedmicama prije prosidbe snimio nekoliko videozapisa u kojima drži upravo taj prsten iza njenih leđa, što ona uopšte nije znala.

– Imala sam navalu toliko emocija, dok sam i dalje pokušavala shvatiti kako je sve to izveo, a da ja nisam znala. Nakon što sam rekla da, skočili smo natrag u helikopter, provozali se gradom i vratili na aerodrom. No, Will je potajno planirao nešto drugo – rekla je Brittney. Ubrzo su stigli u kuću njene tete, gdje su ih čekale obje porodice, potajno su došli kako bi proslavili s njima. – Vožnja helikopterom, izbor od pet prstenova i još proslava s našom porodicom? Ovo je bio stvarno nevjerovatan potez – rekla je Brittney te dodala kako joj je William preradio jedno nezaboravno iskustvo.  (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , , ,