Ponedjeljak, 27. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vode računa o sebi i poštuju druge: Pet osobina kojima zrače privlačne žene

Preuzmite sliku

Privlačne žene su prirodne, otvorene i nemaju komplekse. Mnogi vjeruju da privlačnost zavisi od spoljašnjeg izgleda, ali nije tako.

Dame koje kao magneti privlače ljude oko sebe imaju određene osobine po kojima se izdvajaju.

Vode računa o sebi

Izuzetno im je važno da se dobro osjećaju u svojoj koži, kako u duši tako i kada je riječ o spoljašnjem izgledu. Vode računa o oblačenju, frizuri, ishrani, vježbanju, a bitno im je i da imaju kvalitetan san. Jako im je bitno da imaju svoj unutrašnji mir jer se tako osjećaju pune samopouzdanja. A i jače su kao ličnost. Upravo zato odaju utisak kompletne osobe kojoj se možete povjeriti. Sve to je čini veoma privlačnom ženom.

 • Poštuju druge

  Koliko god žena bila lijepa i atraktivna fizički, ako se prema ljudima odnosi bez poštovanja i nema tolerancije, onda joj izgled ništa ne znači. Tada drugim ljudima neće biti simpatična. Arogancija i egoizam su uvek odbojni. Zato, moć privlačnih dama je tolerancija, otvorenost u komunikaciji, kao i izražena pažnja.

  Imaju svoj stil

  Privlačne žene se iz mase drugih žena izdvajaju po sopstvenom stilu koji oslikava njihovu ličnost.Tako djeluju autentično, samouvjereno i snažno.

 • Samokritične su i priznaju greške

  Privlačne žene nikad neće svoje greške prebacivati na druge ljude. One uvijek stoje iza postupaka, samokritične su, te priznaju svoju slabost i uče iz svojih grešaka. Takvim ponašanjem izaziva divljenje i poštovanje.

  Šale se na svoj račun

  Duhovite su i vole da se smiju na svoj račun. Osmijeh im je veliko oružje, pune su životne radosti što ih izdvaja iz mase drugih žena. Svi ih vole zbog osmijeha jer je “zarazan” i začas se prenosi. (Stil.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,