Ponedjeljak, 20. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Visoka je 195 centimetara: “Ne zanimaju me muškarci, jer ne mogu naći nekog ko se ne plaši moje visine”

Preuzmite sliku

Ne bih imala ništa protiv da je moj partner viši ili niži. Mislim da te visina ne definiše kao osobu. Više se radi o ličnosti i poštovanju – to su vrlo važni atributi, kaže Charlie (27).

Amazonska manekenka, Charlie Mill (27) visoka je 195 centimetara i kaže da je trenutačno ne zanimaju muškarci jer ne može pronaći nekog ko se ne uplaši njene visine.

Dodala je kako njoj ne smeta ako je neko niži od nje jer je svjesna svoje visine i zna da će teško pronači nekog višeg od sebe, prenosi 24sata.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlie Mill (@amazonian_charlie)

– Ne bih imala ništa protiv da su viši ili niži. Mislim da te visina ne definiše kao osobu. Više se radi o ličnosti i poštovanju – to su vrlo važni atributi – kaže Charlie, voditeljica Babestationa.

Priznaje i da često dobija negativne komentare na Internetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlie Mill (@amazonian_charlie)

– Ne odgovaram na njihove komentare, to je najbolji način da im ne pridajem pažnju. Ljudi koji samo znaju ponižavati druge na internetu, oni su ratnici samo na tipkovnici i žele pažnju. Ako im ne posvetite vrijeme, osjećaju se glupo – kaže Charlie i dodaje da joj u javnosti rijetko ko prilazi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlie Mill (@amazonian_charlie)

– Imam osobnog zaštitara koji izlazi sa mnom kad sam u javnosti kako bi ljude držao podalje od mene – rekla je, a piše Daily Star. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,