Srijeda, 19. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Više od ljubomore: ‘Dok je na poslu, dečko mora biti na videopozivu sa mnom’

Preuzmite sliku

Nedavno je na TikToku krenula rasprava o ljubomornim i posesivnim partnerima, a korisnica Nela je svojim priznanjem nadmašila sve koji su tvrdili da ne vjeruju svom dečku ili djevojci.

Ispričala je, naime, da svog dečka tjera da tokom cijele smjene rada u tvornici, punih 12 sati, bude s njom na FaceTimeu; jer ne vjeruje drugim ženama!

– Možda bih trebala dati otkaz i zaposliti se na njegovom radnom mjestu – rekla je na svom profilu @flackoandnela, a objasnila je i da ‘to ne radi jer ne vjeruje njemu, već ne vjeruje drugim curama‘.

U svom je videu pokazala dečka koji na pokretnoj traci pakira kartonske kutije, a ona ga cijelo vrijeme gleda na svom mobitelu. Objava je brzo sakupila više od 5,1 milion pregleda, a mnogi su se TikTokeri složili da pretjeruje i poručili joj da ‘dečku da malo prostora’.

@flackoandnelaMight quit my job & go work w/ him ! 🥰 ##4u♬ Insane – Summer Walker

– Pa to mu je posao, daj mu prostora ili ćeš mu dosaditi – poručio joj je jedan TikToker, dodavši da ‘ima veliki problem ako mu ne vjeruje da se ni na poslu može nositi sa suprotnim spolom’.

– Svi joj govorite “Malo si pretjerala…”, kako mislite ‘malo’?! – dodao je drugi.

A dok su TikTokeri komentirali njeno posesivno ponašanje, Nela je objavila i drugi video u kojem pokazuje kako se doveze do ceste kojom dečko pješice hoda na posao, da provjeri je li sam ili s nekom kolegicom.

@flackoandnelaTreat him like a king##4u ❤️🥰

♬ Own Brand Freestyle – FelixThe1st & Dreya Mac

– Voliš li me? – dobacila mu je iz svog auta, na što je on samo potvrdno kimnuo glavom i nastavio hodati… (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,